• JochD

    Buffé till 25-30personer, mat och praktiskt!

    Pasta- potatis-, grönsallad och bröd som tillbehör, lite (exotisk) frukt och tårta till efterätt men vad ska vi äta till?

    Vi lagar all mat själva (med lite hjälp från mina föräldrar) vi tänkte kallskuret men kanske också kyckling och/eller något rött kött varmt men hur löser vi det mest praktiskt? 
    Kan man servera varmt kött med enbart kalla tillbehör?
    Vad för kött är bra till buffé? gott och inte jättedyrt i inköp.
    Ska vi marinera köttet dagen innan och bara slå på och stoppa in i ugnen när vi kommer till festlokalen eller är det bättre att tillaga innan? eller blir det torrt då?

    Många frågor, någon som har svar?
    Vi tänkte även grilla lite på kvällen, korv och kanske grillspätt så det kommer bli en avslappnad sommarfest mao!

     

Svar på tråden Buffé till 25-30personer, mat och praktiskt!