Vigsel, middag för de närmsta o sedan öppet hus, men vilken tid ska man då sätta?
Hej!
Planerar bröllop för fullt och sitter nu med planeringen av bröllopsdagens alla hållpunkter.. som det ser ut nu så kommer vigseln bli kl 14, därefter en snabb fotografering av oss medans gästerna tar sig till festlokalen där lite tilltugg o dryck väntar. När vi anlänt till lokalen o alla kort o dyl är tagna är det dags för maten som består av en redan utställd förrät och efter det buffé. Ingen efterrätt utan tårta senare på kvällen. Då vi inte kan bjuda alla till middagen, men ändå vill dela dagen med dom så har vi bestämt att efter middagen ha öppet hus.. nu är frågan bara NÄR ska man sätta starttiden för det... vigsel kl 14, räknar med att sätta sig till bords vid 17, är ca 50 middagsgäster o vad vi tror så blir det "lagom" mkt tal o spex...
Så vad tror ni kan bli lagom för starttid?? 19? 20?