förrätt efterrätt
Har haft några dagar utan bröllopsplaner alls. Date med blivande utan att nämna bröllop. och sen julbak med syskonen två.
Idag var vi dock på provfotografering med en eventuell fotograf. ute i kylan 16 minusgrader i snön o vid isen på vattnet. men roligt var det och fint blev det säkert =) Blir spännande att se bilderna.
nu pysslas det med save-the-date kort medan blivande for till jobbet.
och självklart spinner huvet på om allt annat som också ska fixas.
Funderar nu på ev efterätt och förrätt att ha till bröllopet.
vi kommer nog catera buffé. vi kan bli 100-120 pers. och har inte riktigt kök att göra mat själva.
men förrätt och efterrätt kan man nog o sen hålla kostnaden nere lite.
Tårta blir antingen cupcakes eller tårtbuffé me kanske tre olika sorter.
Till förrätt skulle vi vilja ha nåt som man kan förbereda innan. Festligt men ändå enkelt. Nåt som inte behöver värmas innan.
Samma med efterätt nåt litet. Som kan förberedas innan. Kanske långt innan. Iaf minst en vecka.
Funderar på typ pannacotta eller nåt dylikt men vet inte hur lätt det är.
nåt fräscht
annars kanske en fruktbuffé är nåt?
med typ melonsallad o sen bara uppskuren frukt.
eller blir det för mycket med två bufféer?
Det är ett sommarbröllop i början på juli.
tar tacksamt emot alla tips