Vin på borden?
Hur kommer ni att göra med vinet? Vi hade från början tänkt låta serveringspersonal servera det eftersom gästerna kanske inte dricker lika mycket då som när flaskorna står på borden (inte av kostnadsskäl utan för att hålla nere alkoholkonsumtionen på ett snyggt sätt).
Nu är det så att vi tänker göra egna etiketter till flaskorna - vi har tomma flaskor som vi ska fylla med BiB-vin - och de syns ju inte så bra om personal häller upp. Flaskorna skulle bli en extra fin dekoration på bordet om vi lät dem stå där.
Hur mycket mer tror ni folk dricker om de får hälla vinet själva? Nu tror inte jag att någon av gästerna har problem med alkohol, men vi vill absolut inte att det blir en röjarfest. Det blir ju en del: mousserande, vin till maten, avec, öl och ett par drinkar i baren...
Vi har köpt flaskor av typen Slom IKEA och de är kanske lite svåra att hälla vin ur. Kanske är det bra med personal av den anledningen?
Hur tänker ni?