Kanske en liten förrättssallad? Med lufttorkad skinka (eller annat kallskuret), blandade salladssorter, balsamvinäger, rivet citronskal, kanske krutonger (borde gå att få tag på glutenfritt eller göra egna av gluenfritt bröd)-
En sak som är enkel men väldigt god som huvudrätt är ju att köpa en stor bit rostas/oxfile, marinera efter tycke och slänga in i ugnen med stektermometer. Finns i massa olika kokböcker och på nätet hur länge den ska vara i ugn och på vilken temperatur för att man ska få det som man vill (rött/rosa/genomstekt). Det tar ett tag, men man måste ju inte fixa med det, det sköter sig själv så fort det är i ugnen. Till kan man skära upp potatis, morötter och andra favoriter och slänga i långpanna i ugnen. Det är väldigt gott och går rätt snabbt om man förkokar potatisen.
Många efterrätter kan säkert göras dagen innan, om ni inte ska beställa tårta från ett bageri/matbutik och slippa göra efterrätt själva. :)
Lycka till!