• Johan och Jenny

    Bröllopsresa i oktober/november??

    Vart i världen ska man resa i slutet oktober/början november? Bröllopsrese-tips? Har ni några bra tips på vart man kan resa där man kan få fint och varmt sol o bad samt kanske dykning/snorkling?

  • Svar på tråden Bröllopsresa i oktober/november??
  • Lillskoj

    Vi gifte oss i lördags och kommer i mitten av oktober att åka till Peru och Brasilien. Peru blir mer "upplevelse" sista veckan kommer vi att vara på en Ö som heter Ihla grande och ligger utanför Rio där vi ska sola, bada, snorkla och dyka

  • Johan och Jenny

    Det låter ju helt underbart! Vad ska ni hitta på i Peru? Hur länge blir ni borta?
    Berätta mer för det låter väldigt intressant! :)

  • Johan och Jenny

    Vart reser ni som åker på bröllopsresa i oktober/november?? Vart är det säsong/inte säsong? Vi vill ha sol o bad och värme!

  • Aniara4

    Vi vill också åka i november, men vart?

    Det ser ut som att vi ev. kan komma att befinna oss i Singapore (jobbresa) i mitten av november, och skulle vilja åka vidare på bröllopsresa efter det, men det verkar som att det är regnperiod i hela den delen av världen då? (Eller i alla fall risk för det.) Vilket är det närmaste stället där man kan vara någorlunda säker på sol?

  • Lillskoj

    När det är regnperiod så är det ju inte så att det regnar konstant. Det kan komma något skyfall under dagen eller natten för att sedan bli strålande sol och varmt igen. Vad vill ni få ut av er resa? Enbart sol och bad? isf finns ju hela inodnesien, Bali, Borneo m.m.. Australien är lite längre, men helt klart värt ett besök- där kan man ju hitta "allt". Annars kan jag också rekomendera Fiji som har massor av mysiga små öar att besöka för sol, bad, dykning, god mat och trevliga människor .

    och för att svara "Johan och Jenny" (lite sent): I Peru så var vi bl.a. på en 4-dagars hikingtur på inkaleden. Peru var ett fantastiskt fint land. Vi var uppe i bergen, vi var vid världens näst djupaste ravin (dubbelt så djup som gran canyon), Vi var uppe vid Titicacsjön m.m. Så här i efterhand hade vi velat vara i Rio ett par dagar till. Det var en otroligt häftig stad. Ihla Grande var toppen, 6 dagar med sol, bad, Caiprinha och god mat

    måste bara få rekomendera "Trackers" som hjälpte oss att sätta ihop vår underbara resa. Gå in på deras hemsida och få inspiration om inte annnat... Lycka till

  • BlivandeFruW

    Hej!

    Jag och min blivande man var på en resebyrå här om dagen och fick lite tips.
    Vi tänkte också åka runt oktober-november.

    Mexico - där finns sol och bad
    Bali
    Miami och USAs sydkust (då kan man flyga via New york på vägen hem och shoppa ;))

    Verkar som att man ska hålla sig på den sidan av världen iallafall.
    Peru låter riktigt spännande!
    Lycka till!

  • Oberon

    Hejsan,


    Mauritius är som allra bäst under denna period och är ett riktigt härligt ställe för bröllopsresor, de ger också mycket bra rabatter just för bröllopsresor.


    Skicka gärna ett meddelande om ni vill veta mer!

Svar på tråden Bröllopsresa i oktober/november??