• Någon som anlitat deluxe vacations?

  Ons 30 jun 2010 09:39 Läst 2924 gånger Totalt 4 svar
  Ons 30 jun 2010 09:39

  Hej!

  Är det någon som anlitat deluxe vacations för bröllop utomlands?

  Bra eller dåliga erfarenheter?

 • Tor 5 aug 2010 20:37 #1

  Hej!

  Vi bokade vårt bröllop och vår bröllopsresa med Deluxe och vi är jätte nöjda. Allting var perfekt och hela arrangemanget fungerade perfekt. Ett riktigt drömbröllop på stranden och vi skulle göra om det igen. Vi drömmer om att fira vår 5-åriga bröllopsdag i paradiset.

  Lycka till!

 • Dahlia­n
  Visa endast
  Fre 6 aug 2010 15:23 #2

  Var gifte ni er?

 • Sön 8 aug 2010 11:52 #3

  Vi gifte oss i Punta Cana, Dominikanska Republiken

 • Fre 26 dec 2014 14:30 #4
  Medveten om att denna tråd är gammal. Men för framtida personer som söker efter information skulle jag vilja bidra med våra synpunkter om Deluxe Vacations.

  Vi bokade en smekmånad via Deluxe vacations via mailkontakt med företaget. Vi fick hem en del papper om reservationen och fakturan enligt överenskommelse. Som vanligt brukar företag ha en del finstilt text, t.ex. att dom bibehåller rätten att öka priset efter betalning ifall något speciellt inträffar. I vårt fall fick vi hem en extrafaktura (1 månad innan avresan) på 1400 kr efter att vi hade betalat in den första fakturan. Motivationen var att dollarkursen hade gått upp. (Undra om dom skulle ge tillbaka pengar ifall dollarkursen gick ner?). Inte nog med det hade fakturan en inbetalningstid på 2 dagar. 

  Då sitter man i en klurig sits där man snällt betalar vad dom vill, eller avbokar och förlorar sin reservationsavgift och har en alldeles för kort tid för att boka en ny smekmånadssemester. 

  Jag skulle vilja rekommendera en att vara noggrann med det finstilta när man bokar med Deluxe Vacations.  Man ska också vara beredd på att det kommer gå en drös mellanhänder mellan dig och själva resorten. I vårt fall betalade vi till Deluxe vacations som anlitade Hotel Beds (Väldigt dåligt bolag) som anlitade två andra byråer för transport. Osäker på ifall det fanns fler mellanhänder mellan Hotel Beds och själva resorten. 

  Angående Hotel Beds (som Deluxe vacations anlitade) så hade vi en kontaktperson som aldrig gick att nå. Det tog 7 försök av oss och resortens gäst-service att nå vår representant på Hotel Beds. Och man kan inte gå till andra representanter på bolaget förutom den du blivit tilldelad. 

  Kort och gott så kommer vi nog inte använda oss av Deluxe Vacations i framtiden. 
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll