• LindaMagnus

    Att ha med barn på bröllop..

    Tänkte jag kunde berätta hur det var för oss att ha barnen med på vårt bröllop. Det första jag vill säga är att man ska tänka på att det är brudparets dag och barnen kan känna sig lite bortglömda i all bröllopsyra..Det gjorde tyvärr våra barn,ena sonen kände att pappa var stressad och inte hade tid justinnan vi skulle gå in i kyrkan.Tyvärr hann vi aldrig förklara/lösa det så efter kyrkan när vi for iväg på fotografering vart han väldigt ledsen och kände sig åsidosatt.Känner att vi skulle ha förklarat bättre innan vad som skulle hända o ske under dan och att om vi verkade lite stressade o irriterade så berodde det inte på dem.
    Men det löste sig iaf, och sonen vart gladare sen. Vi missade även att ha lite mer barnvänlig mat,eftersom det var lite annorlunda mat vi hade så ville inte barnen äta så mycket,men då var det tur vi hade massa chips o godis!
    Annars funkade det jättebra med barnen, dom roade sig själva med andra barn som vi hade bjudit in(superbra idé,vi kunde koncentrera oss på vårat bröllop och barnen lekte för sig själva).dom större barnen höll även koll på dom mindre och kom o sa till om det var nåt. Vi hade ett extrarum precis bredvid där vi satt o åt där barnen fick hålla till,hade satt in saccosäckar och en bunt tidningar att läsa i.Spelen var dock orörda,barnen hade inte ro sitta o spela spel,dom var mestadels ute o lekte på den stora gården.  Vi hade planerat in aktiviteter för barnen men dom hanns aldrig med. Istället för fiskdammen så delade ansvarige ut godispåsarna till barnen efter middan,var lika populärt ändå.

    På kvällen tog svärisarna med barnen hem kring elva,yngste somnade i vagnen medans den äldre fick åka bil.Övernattningen gick sisådär,vi hade kunnat låta dom provsova en gång innan bröllopet,men det glömdes bort.

  • Svar på tråden Att ha med barn på bröllop..
  • Cherrygirl

    Alltid bra att veta hur det har gått för andra med barnen!


    Hur gamla är era barn förresten?

  • LindaMagnus

    Äldste fyller strax 9 och yngsten har just fyllt 3!

  • DaisyMom

    Vi hade också en hel del barn med på vårt bröllop och det gick kanon! Vår son är 2,5 år, den yngsta av gästernas barn var 1 år och den äldsta 7 år. Jag måste säga att det blev väldigt lyckat och som du säger TS så lekte barnen bra för sig själva och de äldre hade ett litet öga på de yngre! Vi hade även kommit överrens med vår sons faddrar att dom skulle springa efter vår lille om han ville ta en promenad eller nåt annat han behövde hjälp med så vi skulle slippa springa efter honom hela tiden. Han Vill ju gärna inte sitta nån lång stund vid matbordet utan spatserar gärna iväg och leker, dessutom är han inte riktigt hundra på att gå i trappor själv ännu...


     


    Vi hade även köttbullar och potatis till barnen då vår buffé var lite mer för vuxen smak. Istället för desserten, parfait med madeira i, så fick barnen glasstrutar.


Svar på tråden Att ha med barn på bröllop..