• lillysue

    Någon som åkt med Limetravel?

    Har kollat runt på bröllopsresor, men är osäker på vilka bolag som är bra och pålitliga. Någon här som har erfarenhet av Lime?

  • Svar på tråden Någon som åkt med Limetravel?
  • Meeru

    En kollega till mig bokade sin bröllopsresa via Limetravel, och hon var jättenöjd.

    Vi har mailat fram och tillbaka med dem ett tag, och är väldigt nöjda med deras service än så länge. Man får tydliga och relativt snabba svar. Vi har dock fortfarande inte bestämt oss, så mailkorrespondensen fortsätter...

  • 100703 M och B

    Mailade med dem till en början och servicen är det definitivt inget fel på!
    Däremot låg deras resor inte riktigt i linje med våran budget så vi valde en annan resebyrå. Som har ungefär halva priset men fortfarande samma höga service ;)


    At last my love has come along
  • scimmietta

    Har ingen personlig erfarenhet av Lime Travel men de är mycket eftertraktade för just bröllopsresor och de är på stark uppgång nu när andra resebolag knappt klarar av att hålla sig flytande.


    Själv har jag bokat vår bröllopsresa med MyPlanet i Göteborg. De är specialiserade på Australien, Nya Zeeland, USA och Kanada men har också många resor till t ex Bali och Fiji... Hon som har hand om vår resa heter Lina och jag kan absolut rekommendera henne. Professionell, intresserad och fantastiskt kunnig! Ser fram emot vår resa i december!!!

  • Lith

    Har åkt med limetravel. Har bara positivt att säga om det bolaget. De gjorde allt för att vår resa skulle bli så bra som möjligt. De är absolut pålitliga!

  • lillysue

    Tack för alla svar...alltid skönt att höra att någon annan är nöjd:)

  • LillaIda

    Vi har bokat vår bröllopsresa via Lime Travel. Hoppas verkligen att det ska bli den resa vi drömmer om (särskilt med tanke på hur mycket pengar vi lägger på resan!)


    Vi kommer vara borta i två veckor, en vecka på Aruba och en vecka på Curacao. Längtar!!!

  • Jenny Malmö
    100703 M och B skrev 2010-05-01 11:16:22 följande:
    Mailade med dem till en början och servicen är det definitivt inget fel på!Däremot låg deras resor inte riktigt i linje med våran budget så vi valde en annan resebyrå. Som har ungefär halva priset men fortfarande samma höga service ;)
    Vilken byrå använde ni istället?
Svar på tråden Någon som åkt med Limetravel?