• 7augus­ti2010
    Äldre 6 Mar 10:18
    3691 visningar
    6 svar
    6
    3691

    Bröllop på Gysinge Bruk

    Vi planerar nu vårt bröllop på Gysinge Bruk och tänkte därför höra om det är någon som har haft eller varit på ett bröllop där?

  • Svar på tråden Bröllop på Gysinge Bruk
  • Vanadi­n
    Äldre 25 Mar 19:21
    #1

    Menar du värdshuset eller Herrgården? Ska ha vårat bröllop på Herrgården den 29 maj. Men inte varit på något bröllop där än... ;)

  • 7augus­ti2010
    Äldre 25 Mar 20:28
    #2

    Vad roligt!! Vi håller på att planera vårt på Herrgården för den 2 oktober. Vi hade egentligen tänkt oss den 7 augusti men med tanke på myggrisken så flyttade vi det till oktober. Får hålla tummarna för fint väder.

    Ska ni gifta er på bruket också eller i Österfärnebo kyrka? Vi hade tänkt vara ute men nu vet jag inte hur det blir med tanke på vädret och att det kanske blir kallt. Väntar svar på herrgården om vi kan vara i sädesmagasinet. Hur ser ert upplägg upp annars? Har ni middag via herrgården? Vi kommer ha ett 3-dagars bröllop där de som vill får komma på fredagen och mysa lite inför lördagen. Då vi ville hålla kostnaderna nere och ha med egen alkohol så kommer vi ta middag från Cafe Nyfiket.

    Skulle vara kul att höra lite om era planer och kanske få några ideér...


    Vanadin skrev 2010-03-25 19:21:48 följande:
    Menar du värdshuset eller Herrgården? Ska ha vårat bröllop på Herrgården den 29 maj. Men inte varit på något bröllop där än... ;)
  • Vanadi­n
    Äldre 25 Mar 20:42
    #3

    Låter trevligt!

    Vi kommer att gifta oss i Hedesunda kyrka då vi har anknytning dit. Kommer att ha brudskål förhoppningsvis ute och sedan middag i Herrgårdens matsal (orangeriet?), för att sedan gå upp på Herrgården för kaffe tårta och avec, och därefter fest.

    Ganska traditionellt upplägg alltså men förhoppningsvis avspänt och trevligt ;)

    Kommer ni och gästerna att bo på Herrgården?

  • 7augus­ti2010
    Äldre 25 Mar 21:15
    #4

    Låter som ett bra upplägg.

    Ja, vi kommer från Uppsala och våra vänner och familj från Dalarna och Hälsingland, så vi valde Gysinge lite för att det ligger mitt i mellan, så kommer de som önskar att kunna boka rum på herrgården. Var där och kollade förra helgen och fick se rummen och sviten som de har för oss. Är verkligen supermysigt.
    Hur kommer ni att göra med boende?

  • Vanadi­n
    Äldre 27 Mar 18:11
    #5

    Är väl bra att mötas på mitten blir lite så för oss med då vi har en del gäster från västerbotten, skåne och småland...

    Vi har tipsat våra gäster om boende där, vi kommer oxå att bo över på Herrgården.

  • Äldre 6 Feb 14:23
    #6

    Väcker lite nytt liv i den här tråden.

    Jag och min fästman är precis i uppstarten av våra bröllopsplaner och har verkligen fastnat  för Gysinge, en otroligt vacker plats! Nu skulle bli väldigt glada för lite hjälp med förslag på lokaler för bröllopsfesten. Vi har tittat lite på både herrgården och värdshuset, men tyvärr håller inte vår budget för ett sådant kalas. Vi räknar med att bjuda ca 50 gäster och helst catera maten/göra så mycket som möjligt själva.

    Är det någon som känner till en sådan lokal i Gysinge där inte själva maten ingår när man hyr lokalen? Sädesmagasinet som "7augusti2010" nämner låter intressant, någon som vet mer?

Svar på tråden Bröllop på Gysinge Bruk