• MartinaE

    Fotograf i Uppsala

    Hej hej! Någon som kan tipsa om en duktig fotograf i Uppsala? Vad ligger normalpriset på?

    Hälsningar
    Martina

  • Svar på tråden Fotograf i Uppsala
  • Plutten2010

    Hej! Vi har bokat Kajsa Fagerström (www.kajsafagerstrom.se/), gillar hennes bilder och hoppas att hon är så duktig som det verkar.. =) Vi gifter oss 12 juni och har bokat en heldag för 8500 kr.

    Tror normalpriset ligger runt 8000 kr men tror inte att det ingår en heldag då. Det brukar också skilja rätt mycket i vad man får från fotografen. Vissa erbjuder xx antal bilder, xx antal tackkort medan vissa endast erbjuder bilderna på skiva och så får man ordna tackkort själv. Det är värt att kolla upp när man får prisförslaget och inte bara stirra sig blind på priset.

    Lycka till!

  • Felixian

    Marit Solblad från Västerås reser gärna för att fotografera bröllop.

    Hon är fantastiskt duktig och väldigt enkel att ha att göra med.

    Kolla in hennes hemsida och blogg för att se ett litet urval av bilder

    www.vi-foto.se

  • JRT7778

    Efter att ha surfat runt på många Uppsalafotografers hemsidor, var mitt intryck att jag skulle kunna fota lika bra själv! Men så hittade vi Lönnbackafotograferna som vi också bestämde oss för att anlita på vårt bröllop nu i februari. Vi var jättenöjda. Kolla deras hemsida www.lonnbackafotograferna.se

    Vi valde dem för att deras bilder någonstans känns mer speciella än de flesta andra Uppsalafotografers. Stämningen är liksom finare i deras bilder.

  • frksmilla

    Vi ska också ha Lönnbackafotograferna! Vi tycker att deras bilder är helt magiska!

Svar på tråden Fotograf i Uppsala