• LasVeg­asBrud
  Äldre 28 jan 11:00
  3010 visningar
  14 svar
  14
  3010

  Las Vegas bröllop

  Hej alla glada brudar där ute! Vi är precis i startgroparna och planerar att gifta oss i Las Vegas i oktober 2010. ALLA tips och goda råd mottages tacksamt! Det enda vi vet är att vi vill gifta oss i "Little chapel of flowers", allt annat står fortfarande i stjärnorna...

 • Svar på tråden Las Vegas bröllop
 • Verra
  Äldre 15 feb 21:54
  #1

  Heej! Jag och min sambo ska också gifta oss i Las Vegas i oktober! Har ni hunnit komma längre i planeringen? Jag tycker att det känns som att man inte vet vart man sak börja..

 • classy
  Äldre 15 feb 22:07
  #2

  Fasen vad coolt!!!

  Stannade till i Vegas i sommras spå våran USA-trip.. Galen stad!!! :)
  Jag personligen tyckte att det räckte med dom tre dagarna vi var där. Vi bodde på ett hotell som hette New York New York.
  Schysst.
  Dom flesta hotellen är lika om man väljer dom stor casino-hotellen. Men kan rekommendera att planera vad ni vill se och göra om ni skall vara där en kortare tid. Finns en grym outlet en bit utanför stan. Kan varmt rekommenderas den med...

  Inte så mycket bröloppstips kanske men hör av er om ni vill ha mer to-do-tips så hoppas jag på att kunna hjälpa er.
  Allmänt i USA är attd te är billigt att göra naglar samt håruppsättningar. Har själv fått tips på lite diverse sådan saker. Vi gifter oss i New York i sommar. Letar själv lite tips med hår etc där.

  Kolla upp ordentligt hur det funkar med papper och lager i USA.

  Lycka till! ;)

 • LasVeg­asBrud
  Äldre 16 feb 09:05
  #3

  Hej tjejer! Kul att ni hittade in här.

  Verra: Kan nog inte påstå att vi kommit speciellt långt i planeringen. Känner nog lite som du - vet liksom inte riktigt var vi ska börja... Oktober känns fortfarande så avlägset, MEN samtidigt vet jag ju att tiden har en förmåga att gå väldigt fort... Vi får helt enkelt hålla kontakten här och peppa varandra att ta tag i saker .

  Classy: Tack snälla för dina tips och råd. Jag har varit i Las Vegas en gång tidigare men då var jag bara 15 år och mycket har nog ändrats sedan dess . Vi kommer bara stanna i LV ett par dagar, utöver det kommer vi tillbringa mesta tiden i San Diego. Tar jättegärna emot shoppingtips (har du namnet på outletet?). Lycka till med ditt New York bröllop. Vi kan väl göra om den här tråden till ett "Bröllop i USA- tråd" istället så kan du hänga på och berätta om din planering också vetja!

 • retrob­ride
  Äldre 16 feb 15:11
  #4

  Vi gifter oss i Las Vegas våren 2011!
  Little Chapel of the Flowers kommer det att bli, har en jättegullig tjej som heter Courtney P. som är vår weddingplanner där.
  Vi kommer på ett litet hotell mitt på stripen som heter Bill's.
  Väldigt billigt, lagom lyxigt och framförallt supercentralt.

 • Verra
  Äldre 18 feb 14:50
  #5

  retrobride:
  Hur funkar det med en weddingplanner? Skulle du kunna berätta vad som ingår, vad det kostar etc. Ifall det skulle vara värt att ha. =)

 • retrob­ride
  Äldre 18 feb 19:05
  #6

  Der kostar ingenting utan ingår i "paketet" så att säga!
  Det är superskönt, man kan chatta eller ha mailkontakt och även ringa sin planner. Man får hjälp med att designa ihop det bröllopspaket man vill ha, får svar på frågor, tips och hjälp med allt.

 • Verra
  Äldre 19 feb 11:27
  #7

  Det låter ju hur bra som helst! Det ska jag kolla upp. Har de hjälp till med hotel också?

 • retrob­ride
  Äldre 20 feb 13:02
  #8

  Verra:
  Vi har ju fixat hotel själva (dvs. återvänder till en gammal favorit) men jag tror säkert att de kan hjälpa till med hotell :)

 • LasVeg­asBrud
  Äldre 25 feb 09:52
  #9

  Hej tjejer!

  Vi har också mailat till Little Chapel of the Flowers, men ännu inte fått något svar. Jag skickade ett nytt mail till dem idag och hoppas få svar inom kort.

  Vi börjar sakterliga ta tag i olika bitar nu. Vi har kollat upp resor och kommer boka med SAS denna vecka. Jag kollar efter klänning och ringar och börjar väl få ett hum om vad jag vill ha.

  Hur går det för er andra?

 • retrob­ride
  Äldre 26 feb 18:12
  #10

  LasVegasBrud:
  Ett tips annars är att under eftermiddag/kväll gå in på chatten på deras sida (där sitter det bröllopskoordinatiorer)och tala om att ni är intresserade att gifta er där.
  Då får ni hjälp direkt med att lägga upp en plan :)

 • LasVeg­asBrud
  Äldre 1 mar 10:46
  #11

  Åh tack! Låter som en bra idé då vi fortfarande inte fått svar på våra mail...

 • retrob­ride
  Äldre 1 mar 17:04
  #12

  Så fick jag kontakt med Courtney, supersmidigt :)

 • scarbo­rough8­1
  Äldre 1 mar 17:08
  #13

  Vi ska dit nästa år till Vegas and renew our wows..
  Flyger ni via Chicago så önskar jag er lycka till och att vara ute i god tid och bereda er på köer och väntetider... Lycka till i Vegas... Avundsjuk.. men vi gifter oss i Sverige och åker sedan dit 2011.. Best of both worlds..

 • Martia­nBride
  Äldre 19 mar 19:54
  #14

  Å, ni kommer få det härligt! Vi körde två bröllop förra året - först ett riktigt bröllop i New York i oktober, sedan förnyade vi löftena ett par veckor senare med "Elvis" i Las Vegas på Graceland Chapel.

  Jag kan varmt rekommendera dem - de var väldigt tillmötesgående och proffsiga, deras Elvis är RIKTIGT bra (och med glimt i ögat som sig bör) och både Elvis och fotografen såg till att vi fick bra bilder (och video) från ceremonien. Väldigt skoj! Graceland Chapel gör dock många vanliga, fina små ceremonier, inte bara Elvis-stuk. Lycka till!

Svar på tråden Las Vegas bröllop
Logga in
Bli medlem