• Förgät mig ej
  Äldre 25 Dec 20:31
  3208 visningar
  5 svar
  5
  3208

  Lipolas mot celluliter - någon som provat?

  Jag är hyfsat vältränad och har inga överflödiga kilon, däremot några gropar på baksidan av låren som inte går att träna och äta bort!
  Det har lett till att jag blivit nyfiken på att bli av med dem genom "fusk", och har läst om lipolas där man med hjälp av laser kan minska storleken på fettcellerna.
  Är det någon som har provat det? Var i Stockholm kan man göra det? Har ni några andra tips på hur man blir av med celluliter?

  Jag har haft dem i princip hela livet så det är inget som dykt upp nu. Jag har bara tröttnat på dem!

  Tacksam för svar

 • Svar på tråden Lipolas mot celluliter - någon som provat?
 • starfi­sh
  Äldre 11 Mar 15:19
  #1

  jag har testat två cremer från mary kay som verkligen gav resultat. trodde inte det, men fick vara testperson å då de va gratis så provade jag.

 • Sebast­iána
  Äldre 11 Mar 15:41
  #2

  Enligt en reklam jag sett "lider" 90% av alla kvinnor av celluliter. Jag skulle säga att om 90% av alla kvinnor har celluliter så är det naturligt precis som att de flesta har två ben och två öron.

  Min kille vet inte vad celluliter är och jag tänker inte upplysa honom. Jag tycker att jag är bra som jag är och det får han gärna fortsätta med.

 • Rosväg­en
  Äldre 11 Mar 16:05
  #3

  Vilken underbar inställning Sebastiána!
  Men jag är också en sådan som har oerhört svårt att acceptera mina celluliter så om det fanns något som faktiskt kan avhjälpa det lite så skulle jag nog gärna ta emot tips. Men jag vill verkligen veta att det är flera ärliga personer som kan styrka att det faktiskt hjälper! Det här var ett intressant ämne!

 • Sebast­iána
  Äldre 11 Mar 16:07
  #4
  Rosvägen skrev 2010-03-11 16:05:41 följande:
  Vilken underbar inställning Sebastiána!Men jag är också en sådan som har oerhört svårt att acceptera mina celluliter så om det fanns något som faktiskt kan avhjälpa det lite så skulle jag nog gärna ta emot tips. Men jag vill verkligen veta att det är flera ärliga personer som kan styrka att det faktiskt hjälper! Det här var ett intressant ämne!
  Tack! Det blev lite fel. Det jag skulle skriva är att jag tycker att jag är bra som jag är och det tycker han också och det får han gärna fortsätta med.
 • Äldre 7 Dec 15:15
  #5

  Jag har använt Cellinea för mina celluliter och det är verkligen ingen bluff. Det fungerar verkligen, jag tvivlade i början men nu är jag flitig användare! http://goo.gl/TPcvQZ

Svar på tråden Lipolas mot celluliter - någon som provat?