• Min älskade, underbara...

  Ons 18 nov 2009 02:52 Läst 1339 gånger Totalt 2 svar
  Lennar­ts Fru
  Visa endast
  Ons 18 nov 2009 02:52

  Måste bara få skriva att jag är så otroligt jävla lycklig. Förstå att tiden går så fort. Vi har varit gifta i över ett år och på julafton firar vi våran andra förlovningsdag :)

  BlåGröna ögon och brunt hår, ser kanske inte mycke ut för världen? men han är hela min och om ord kunde förklara hur mycke jag älskar han så skulle jag ha förklarat de för länge sen!

  Alltid försöker jag beskriva allt de vackra jag känner inom mig, Aldrig lyckas jag, Aldrig kommer jag lyckas?

  Jag är glad att han finns, min vackra och undebara PRINS!

  _________________________

  Om ni vill så får ni gärna lyssna på klippet när jag sjunger på min systers bröllop också :) efter en lång och hems svininfluensa så bestämde jag mig trots motgångarna att sjunga på hennes bröllop som hon så gärna ville:

 • Ons 18 nov 2009 10:02 #1

  Förstår precis :)

  Jag älskar min blivande man så mycket att jag ibland tror att hjärtat ska spricka och vill så gärna förklara hur det är för alla andra som inte upplever samma sak men det går inte.
  Kan inte tänka mig att vara utan honom en enda sekund av mitt liv, trodde aldrig att man skulle kunna känna så för någon annan människa. Förstår inte hur alla andra missar att han är vackrast i världen, men är ju glad att jag få ha honom för mig själv.

  Vi ska väl helt enkel vara tacksamma att vi är så lyckliga och känner så mycket kärlek, är så många där ute som inte har det vi har.

 • Lennar­ts Fru
  Visa endast
  Ons 18 nov 2009 13:20 #2

  Precis.. kunde inte sagt de bättre själv :)

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll