• ot : aik - gtbg

  Sön 1 nov 2009 12:05 Läst 1159 gånger Totalt 5 svar
  Sunset­Dec
  Visa endast
  Sön 1 nov 2009 12:05

  Hej, hur är stämningen där hemma?

  Sitter det några AIK resp. IFK Göteborg fan på BT idag och tuggar på naglarna infor SM Guldsfinalen snart?

  Själv älskar jag sport men har inget favvo fotbollslag men för fästmannens skull så håller jag tummarna för AIK. Han har rest hem till Sverige för att se matchen och sitter för närvarande på AIK tåget på väg från Sthlm till Gtbg.

  Vinner de idag blir nog denna dagen svårt att slå i glädjeceller räknat.
  Annars får jag hem en ledsen karl på onsdag, men det går nog över tills vi gifter oss, som man brukar säga ,,Om 6 veckor alltså! :))

  Så, några fans eller fotbollsänkor kanske? Kram

 • Sön 1 nov 2009 12:17 #1

  Inget större fan av fotboll och tyvärr känner jag inte någon större glädje över finalen idag. Kommer inte att gå ut på stan för erfarenheten av fotbollsmatcher i göteborg är ofta trist med skadegörelse och annan skit. Man ser aldrig så mycket poliser på stan som när det är fotboll. Tyvärr. Någon kommer ju att förlora och oavsett om det laget blir ifk eller aik är risken rätt stor att göteborg blir halv sönderslaget... Spelar ingen större roll om det "bara är några få" som sabbar, dom gör det ändå. Så jag är mest nöjd idag om vi får ha kvar ett helt göteborg

 • Sön 1 nov 2009 12:20 #2

  AIK så klart!!

  Kämpa stolta AIK

 • Sön 1 nov 2009 13:14 #3

  Haha ja min sambo har redan gett sig av för att ladda på Avenyn. Själv stannar jag inne ifall att vissa Stockholmare inte skulle klara av förlust. Tror ju precis som Arosa att det finns folk som inte bangar att ta ut ilska och aggressioner på en stad de "hatar".

  Högriskmatcher ska inte läggas på söndagar. De vet de ju sedan tidigare men de har ju spärrat av halva stan och satt in jättemycket poliser så...

  Hoppas att blåvitt vinner bara för att fästmannen kommer vara grinig i flera veckor annars...

 • Sunset­Dec
  Visa endast
  Sön 1 nov 2009 13:57 #4
 • Panzer­faust
  Visa endast
  Sön 1 nov 2009 23:21 #5

  Det är så skönt att vara Gnagare en dag som denna.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll