• Mrs4ever

    Tips på snittar förvarbara i frys

    Mina föräldrar kommer att göra snittar till bubblet efter vigseln, och vi letar och letar och har tusen förslag.
    Men så kom vi på att det bästa är ju att ha snittar som man kan göra i god väg innan och frysa in och sedan bara ta upp på morgonen så att de är tinade till minglet.

    Finns det någon som har något sånt gott recept, eller idé?

  • Svar på tråden Tips på snittar förvarbara i frys
  • Lakritsbåten

    En faster till M2B har tydligen gjort tunnbrdsrullar som hon fryst och dt skulle gå bra. Viktigt n-vis att fyllningen tål att frysas ex röra med creme fraiche. Hon brukar göra med en slags räkröra, kyckling-curryröra, ost- och skinkröra

    Ostbollar - riv ost, med philadelphia men bara så mycket att konsistensen är fast. Rulla i finhackat kryddgrönt. Kan sättas på en bit kavring men lika fint att lägga i små formar (snygga i guld/silver finns på Lagerhaus - billiga dessutom).

  • ToastmasterMarie

    Tunnbrödsrullar som lakrisbåten skrev är jättegoda även om de har varit nerfrysta.

    Jag brukar göra med färskost, riven pepparot och kallrökt kött

    Man kan göra små smördegssnurror som man fryser innan och sedan bakar av samma dag

    Typ en lax/räk/sillmousse tårta med bröd i botten går utmärkt att frysa.

    Kan även göra typ små pinnar med parmesanost som går att förvara tort innan

Svar på tråden Tips på snittar förvarbara i frys