• solrosfrö

    Cambridge? Eller?

    Först jo jag vet att äta rätt röra på sig bla bla är bäst! Men nu vill jag veta om Cambridge och eller MOdifast. Info med mer med mera. Och kan man köpa det online? Vill inte hålla på med möten och sånt.

  • Svar på tråden Cambridge? Eller?
  • drömland

    Jag skulle vilja rekommendera GI viktkoll. Med dem har jag tappat 7 kg nu. De första tre kilona rann av mig första veckan...

  • solrosfrö

    Tack för svaret och omtanken men som inlägget lyder jag vill veta om Cambridge och elelr Nutrilett.

  • Fru Nolsu

    Jag kör på Cambridge och det funkar mycket bra om man håller sig till kuren. Vill man ha långvarigt resultat måste man få in alla de andra bla bla bla delarna.

    Men för bröllopsform är det superbra!

  • drömland

    då kan jag inte hjälpa dig... har själv använt mig av fortimel nån gång, men inte fullt ut eller vad jag ska säga...

  • Mailskruttan

    Och jag rekommenderar starkt Cambridgekuren. Tappade 14 kg på 2 månader och har väl efter 3 månader gått upp max 2 kg (vilket de säger är det man brukar gå upp efter man börjat fylla tarmarna igen) eftersom jag äter som vanligt (slarvigt) igen. Men jag håller ändå vikten! Skrockfulla säger att "man går upp lika fort igen", men inte jag iaf, eller syrran. Jag blev så chockad över att det var så lätt att bli och vara normalviktigt och smal att det är helt underbart!!! Och jag har en syrra som tappat drygt 35-40 kg och håller det sedan flera år.

    Jag har aldrig gått på möten eller dyl, köper på www.cambridgekuren.org/ (Kropp o Knopp) för de har gratis frakt vid köp över 3 boxar. Det du måste veta är att du måste dricka minst 3 liter vatten om dagen, annars funkar det inte. Investera i en stavmixer oxå för den gör underverk med klumpiga pulver. Lycka till!

  • solrosfrö

    Mailskruttan thnx det var ett sånt svar jag önskade! You read my mind!

  • Mailskruttan

    Kul att kunna hjälpa till!!!

    De där 14 kg gjorde att storleken på rumpen krympte från strl 44-46 till 38!!! Att lökarna försvann var väl mindre kul (har åsså ammat 2 småkillar så de har del i det oxå), men vad är det i det stora hela när hela jag är smal/normal!!!! Finns ilägg att köpa till BH:n! Har numer en "benig" bröstkorg, alltså, det finns ben som anas lite under allt det där som jag bar runt på!!! Toppen!

    Men det smalisar inte berättar är att man får ha kudde mellan knäna när man sover för det finns benpipor som KAN gnida mot varann, utan stoppning på. Jag bara njuter.....(och jag är i mitten på bmi så jag är helt normalviktig). Fast jag är SUPERviktig enligt mig själv, he he....

  • solrosfrö

    You go girl! Jag vet hu der känns. Har ww:at och det funkar men nu har vi ingen konsulent och jag har ett mål om 5 månader som ajg siktar på. Dock ej bröllop är gift!

  • solrosfrö

    Jo men som en fd 48 numera 44 så vet jag att det är inte kul heller när låren skaver mot varandra pga fläsket.

  • msb2b

    Testa säger jag oxå!

    Jag körde två veckor innan påsk (3 påsar/dag) + en vecka upptrappning (mat + 1-2 påsar/dag). Gick ner 5 kg (ville gå ner 5 kg), 2-3 kg är fortfarande borta och jag har inte varot "duktig därefter. Min sambo gick ner 6 kg o har behållt det (han har inte heller ngn övervikt att prata om). Vet även andra det fungerat finfint för. Då har de kört fler veckor o förlorat fler kilon.

    Vi köpte via viktshop.se - fungerade bra. Om du mår bra och kan svara ja/nej på rätt frågor räcker det att du fyller i ett digitalt formulär.

    Lycka till!

  • solrosfrö

    Siter och väntar om jag ska skicka iväg min beställning eller? Jag tänkte ta för två veckor och köra en sk mixad kur med mat och påsar. Har väll en cirka 14 kilo som borde bort..
    Det är ganska dyrt och jag är ganska fundersam men undrar om någon här kan tänkas vara ett anonymt onine stöd? Det skulle inte vara dumt!

  • solrosfrö

    Kan man mixa ner någon grönsak i soppan typ "pås grönsaker" för att dryga ut eller gör aden mer fyllig???

  • Fru Nolsu

    Finns en tråd som heter Cambridgejuren 14 eller nått, där har du ett helt gäng som kämpar med samma problem!

    Det är bara att slänga i lite broccoli eller morot i sopporna, det är gott!

  • Fru Nolsu

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    så heter den!

  • msb2b

    Lite fler tankar:

    Jag åt de varma sopparna till "middag". Blandade dragon i svampsoppan och curry i kycklingsoppan. Grönskapsoppan föll mig inte alls i smaken. Gillade choklad och mintchocko bäst bland de kalla.

    Vet en som åt alla soppor med mindre sked för att dryga ut + att hon delade upp det så hon fick 6 "portioner" per dag (istf 3).

    Sant att det blir rätt dyrt, men se det som en investering och tänk på att du inte behöver köpa ngn som helst vanlig mat under denna tid.

    Om du tror att du klarar det skulle jag hellre köra ren kur. För mig var det bättre med "allt eller inget". Lycka till!

Svar på tråden Cambridge? Eller?