tips på snittar/mingelmat/plockmat.
Planerar att ha lite snittar och plockmat innan vi kommer till lokalen till champagnen.
Än så länge är detta den enda snittarna jag kommi på:
Ren/hästkött och pepparrotskrän på tunnbröd...
behöver flera!!!
Planerar att ha lite snittar och plockmat innan vi kommer till lokalen till champagnen.
Än så länge är detta den enda snittarna jag kommi på:
Ren/hästkött och pepparrotskrän på tunnbröd...
behöver flera!!!
jag behövde tips till snittar till en fest jag skulle ha för ett tag sen, la in en tråd här och fick jättemycket bra tips! Ska se om jag hittar tråden... Full med mumsiga recept
det vore toppen tack
here it is!
www.brollopstorget.se/Forum-1-15/m3321343.html
Det som blev mest populärt på vår fest var en liten grej jag gjorde. Jag köpte färska champinjoner, ganska små, plockade bort foten så att det blev ett hål i dom och fyllde sen med nån god ost, (tror de va Bonjour med Tacosmak) och sen lär jag det stå i ugnen ett tag.
www.brollopstorget.se/Forum-1-15/m3339500.html
Här finns det lite att plocka!
www.brollopstorget.se/Forum-1-15/m3339500.html
Vi hade fyra olika
1)osttrekanter!!! (inte frysa men ha i kylen dagen innan)
2)Olika crostini med tapenade , pate de fois,etc : dessa går inte att FRYSA, vi gjorde det på plats , hade serveringspersonal som dukade & fixade fram allt innan vi kom!!
3) tunnbröd, philadelfia,lax,rödlok,gräslök,wasabi
4) tunnbröd, serranoskinka, philadelfia smaksatt med soltorkade tomater, rödlök. Dessa två går utmärkt att frysa även NÅN dag innan
sen hade vi även 3 olika sorters goda/hårda ostar & oliver