• MyrahCollin

    Vad fick ni i bröllopspresent?

    fick ni det ni hade önskat?
    fick ni något ni är missnöjda med?
    hur mycket pengar fick ni ihop?

  • Svar på tråden Vad fick ni i bröllopspresent?
  • Sååå lurade

    Vi fick det vi önskade, bidrag till en resa, fick ihop 17 000kr
    sen fick vi fina handukar från lexington, massor av vackra blommor, några snygga skålar från marimekko, en ljuslykta och ett kosta boda fat. Faktiskt superfina presenter och inget vi är missnöjd med.

  • novia72

    vi fick vad vi önskade...

    Presentkort på NK
    Chippendalebestick
    Chateauglas
    vackra silverkandelabrar

    ..så nu kan vi ha finmiddag med heeela familjen! :)

    andra designade prylar & annat smått o gott
    samt åter presentkort på olika inredningsbutiker- våra gäster känner oss- ;)

  • MyrahCollin

    Sååå lurade skrev 2009-05-07 21:07:51 följande:


    Vi fick det vi önskade, bidrag till en resa, fick ihop 17 000krsen fick vi fina handukar från lexington, massor av vackra blommor, några snygga skålar från marimekko, en ljuslykta och ett kosta boda fat. Faktiskt superfina presenter och inget vi är missnöjd med.
    fi fan 17 000 papp till resa.. o j måste blitt en fin resa det =)

    hur många bjöd ni?
  • Lady o Lufsen

    fick ni det ni hade önskat?
    SVAR: Vi hade inga som helst önskningar på materiella saker...så alla presenter vi fick var verkligen över alla förväntningar!

    fick ni något ni är missnöjda med?
    SVAR: Nix, inte en enda sak var vi missnöjda med!

    hur mycket pengar fick ni ihop?
    SVAR: Trots att vi inte hade några önskningar och trots att alla kom med diverse i presentväg så fick vi även ca 12.000 i kontanta medel.

  • altervattnet

    vi fick presentkort på resa, tavlor, statyer ( austin), en resa till stora sjöfallet för 2 personer, kristallglas med karaff, en hjärtskål, pengar mm

  • Sååå lurade

    Ja det var generöst. Vi hade ca 60gäster. Resan har vi inte gjort än, vi vet inte vad vi ska eller när eftersom vi valde att inte planera något innan vi såg hur mycket det blev... och det är ju knappt en månad sen.


    MyrahCollin skrev 2009-05-07 21:16:15 följande:
    Sååå lurade skrev 2009-05-07 21:07:51 följande:
    fi fan 17 000 papp till resa.. o j måste blitt en fin resa det =)hur många bjöd ni?
  • burnisen

    Vi hade önskat oss pengar till en resa, och JA vi fick vad vi önskade oss, och över våra förväntningar blev det, hela 24 000 fick vi ihop :-O

  • MyrahCollin
    burnisen skrev 2009-05-25 09:02:41 följande:
    Vi hade önskat oss pengar till en resa, och JA vi fick vad vi önskade oss, och över våra förväntningar blev det, hela 24 000 fick vi ihop :-O
    oj fi fan! dte var inte illa pinkat!!
    var går resan? =)
  • burnisen

    Det är inte klaffat ännu, vi fick ca 4000 på ett resebolag resten i kontanter så vi tänkte ta oss en weekend för resebolag pengarna, man vet ju aldrig vilka företag som konkar i dessa tider, och sen kommer det bli en längre resa om nåt halvår-år eller så (vill ju inte åka mitt i sommar och höst här hemma men det lutar åt egypten eller nåt sånt roligt ställe, där man kan dyka och uppleva lite


    MyrahCollin skrev 2009-05-25 10:18:16 följande:
    oj fi fan! dte var inte illa pinkat!!var går resan? =)
  • Trettondagsafton 09

    Vi önskade oss pengar till resor eftersom det är vårat stora intresse, vi fick vad vi önskade oss :D. Sedan fick vi en del grejer av folk som ej var bjudna på bröllopet och det var 5 otroligt fina saker.

    Vi har använt pengarna till flygbiljetter. För oss två till NY (var vå bröllpsresa) och sedan flygstolar till Thailand i jan/feb nästa år. Då ska givetvis barnen med :D

    Så vi är mycket nöjda med presenterna.

    Vi skrev också att vi gärna såg att gästerna gav hela eller delar av presenten till Rädda Barnen. Vi samlade även ihop en bra summa till världens barn :D, vilket känndes MYCKET BRA.

  • burnisen

    Smart de där me rädda barnen!
    Trettondagsafton 09 skrev 2009-05-26 21:42:09 följande:


    Vi önskade oss pengar till resor eftersom det är vårat stora intresse, vi fick vad vi önskade oss :D. Sedan fick vi en del grejer av folk som ej var bjudna på bröllopet och det var 5 otroligt fina saker. Vi har använt pengarna till flygbiljetter. För oss två till NY (var vå bröllpsresa) och sedan flygstolar till Thailand i jan/feb nästa år. Då ska givetvis barnen med :DSå vi är mycket nöjda med presenterna.Vi skrev också att vi gärna såg att gästerna gav hela eller delar av presenten till Rädda Barnen. Vi samlade även ihop en bra summa till världens barn :D, vilket känndes MYCKET BRA.
  • JennyLH

    vi är jättenöjda med presenterna.

    fick presentkort på Ikea ca 3700kr

    Sedan resecheckar på 11000

    Vi bjöd 68 st

Svar på tråden Vad fick ni i bröllopspresent?