• xaniar­a
    Äldre 6 May 14:35
    1340 visningar
    0 svar
    0
    1340

    Sökes: frivilligt barnlösa

    Jag läser sociologi på Göteborgs Universitet och ska, tillsammans med två andra personer, göra en kortare studie som behandlar frivillig barnlöshet, och på vilket sätt man som frivilligt barnlös bemöts av omgivningen.

    Nu vill vi komma i kontakt med några personer som skulle kunna tänka sig att ställa upp på intervjuer, gärna via MSN eller liknande, så det är inget krav att ni ska bo i Göteborg. Ni får självklart vara helt anonyma i rapporten.

    På grund av vår avgränsning ser vi gärna att ni tillhör åldersgruppen 25 år och uppåt. Ingen övre åldersgräns. Dessutom ska beslutet att leva barnfritt vara ett aktivt val, dvs vi har inte någon nytta av människor som "absolut inte vill ha barn nu, men kanske sen". Ej heller människor som avstår från barn för att undvika att föra vidare genetiska sjukdomar eller liknande.

    Är du intresserad, skicka ett mail till anetteoberg@gmail.com så kan vi komma överrens om en eventuell intervju.

    Tyvärr kan vi inte lova att alla intresserade kommer med, detta är som sagt ett kortare arbete, och tiden räcker inte alltid till. Vi kan heller inte ge någon kompensation, mer än att låta de deltagande ta del av resultatet.

    Tack på förhand!

Svar på tråden Sökes: frivilligt barnlösa