• Carrod

    Tips på snittar och plockmat

    Jag behöver lite tips.
    Vi tänkte att vi skulle ha lite snittar och plockmat efter cermonin och innan själva middagen. Detta kommer att fungera lite som en förätt. Är det någon som har några tips på snittar som man tex sätter på en lite sticka eller annan mat som man lätt kan mingla med utan att det bli söligt?
    tacksam för alla tips jag får :)

  • Svar på tråden Tips på snittar och plockmat
  • zeddy

    Vi ska ha snittar till brudskålen:

    tunnbrödsrulle med rensteksröra
    och
    tunnbrödsrulle med basikika och soltorkadtomat färskost.

    mums!

  • ElinPierre

    Detta ska vi ha-
    Mingelförrätt med vilttema!-

    Rökt älg Osttärningar
    Rökt lamm
    Älgkorv Tapenad
    Hjortkorv Pesto
    Ölkorv chili
    Ölkorv original (mild) Lingonröra
    Vegetariskt Rödlökschutney

    Oliver Crostini
    Syltlök Grissini
    Cornichons
    Rostade Cocktailtomater
    Morotsstänger
    Grönsallad
    Marinerade vitlöksklyftor

    Sorry om det ser rörigt ut!

  • Sååå lurade

    Vi hade tunnbrösnittar med skagen. super gott.
    Just tunnbröd är enkelt att göra och smakar godast att göra ett dygn i förväg...

    På jobbet brukar vi ha en entré rätt med tre sorters tunnbrödsnittar, en med renstek, en med skagen och en med gubbröra.

    ostpinnar är också gott, smördeg som man toppar med ost och gratinerar.

    eller varför inte fruktspett.

  • zeddy

    Nu kom jag på att vi måste hitta på snittar som äc glutenfria och laktosfria... Någon som har tips? (förlåt TS om jag snor tråden lite)

  • Carrod

    Tack för tipsen det låter gott :)

    Ingen fara ZEDDY:)
    Man kan nog ha frukspepp och grönsaker.
    Hade tänkt ha parmalindad melon, mozzarella/coctailtomater,
    cocktailtomater fyllda med färstkost, ost/oliver.
    sen blir det nog några runnbrödrullar med olika fyllningar.

    Det glutenfria går nog att fixa. Det finns ju en hel del som är glutenfritt. Kanske finns ngn liknande tunnbröd utan gluten annars går det nog att baka.

  • zeddy
    Carrod skrev 2009-04-29 08:21:14 följande:
    Tack för tipsen det låter gott :)Ingen fara ZEDDY:)Man kan nog ha frukspepp och grönsaker.Hade tänkt ha parmalindad melon, mozzarella/coctailtomater,cocktailtomater fyllda med färstkost, ost/oliver.sen blir det nog några runnbrödrullar med olika fyllningar.Det glutenfria går nog att fixa. Det finns ju en hel del som är glutenfritt. Kanske finns ngn liknande tunnbröd utan gluten annars går det nog att baka.
    Tack för tipsen! Ja, det finns nog egentligen en hel del som man kan göra. Får hitta på något!
Svar på tråden Tips på snittar och plockmat