• MulleN­uh
    Äldre 21 Nov 16:21
    11929 visningar
    43 svar
    43
    11929

    Vad gjorde ni på bröllopsnatten?!

    Hur många har egentligen myspys på bröllopsnatten? Är det inga som har somnat som stenade grisar??

  • Svar på tråden Vad gjorde ni på bröllopsnatten?!
  • femini­stbrud
    Äldre 21 Nov 16:22
    #1

    Jo (somnat alltså)

  • Svanbo­et
    Äldre 21 Nov 16:27
    #2

    Har ännu inte upplevt min B-natt men hoppas att jag inte slocknar.

    Jag har nämligen bestämt (långt innan jag visste vem som skulle bli m2b) att natten innan spenderar jag och min blivande isär. Vi säger farväl och godnatt kvällen innan och sen åker jag nog med min mamma och min tärna till den plats där jag ska sova och han dit han ska sova. nästa gång vi ses ska vara på B-dagen när jag kommer in i vigsellokalen i min fulla prakt. Drömmar är härliga

  • Pumpki­n
    Äldre 21 Nov 17:18
    #3

    Vi somnade som stenade grisar, kl. 04.07 (i samma sekund som huvudena lades på kuddarna). Natten efter hade vi dock bokat finfint hotell och hade vår "riktiga" bröllopsnatt, då somnade vi också som stenade grisar - men då hann vi med en hel del innan


    Alla älskar Skellefteå AIK
  • Brud28
    Äldre 21 Nov 19:29
    #4

    Vi somnade på två röda sekunder

  • Spooky­andKir­a
    Äldre 21 Nov 19:34
    #5

    Forst satt vi och plockade harnalar ur min frisyr i nastan en timme. Duschade, somnade. hur spannande som helst :-P

  • Waerst­a
    Äldre 21 Nov 23:03
    #6

    MMmm.. vi fick stanna på motorvägen 3 gånger på vägen till hotellet för min man skulle spy. När vi väl kom fram så bosatte han sig på toaletten och jag fick gå och lägga mig sälv..

  • Susann­a och Fredri­k
    Äldre 22 Nov 01:16
    #7

    Har hört att inte mycket spännande händer på bröllopsnatten för att man är så sjukt trött och alla spänningarna släpper. Därför planerar jag att sova tillsammans med min m2b natten till bröllopsdagen så att vi kan få starta dagen på allra bästa sättet tillsammans =) hehe...det gör ju vanligtvis hela dagen bra, så får väl hoppas att det gör även denna dag bra!
    Om man gillar morgonmys vill säga!

    Men....vi kommer säkert att ha folk boende hos oss vilket skapar problem...måste kolla upp nåt bra boende för oss ev...men på bröllopsnatten kommer vi bo på hotell, och vad som händer där får vi väl se...haha

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 22 Nov 07:36
    #8

    Vi hade bestämt innan att vi skulle kramas och prata igenom intrycken från dagen som varit istället för att försöka oss på akrobatik i sänghalmen när vi kom till hotellet.
    Det blev verkligen jättemysigt, den stunden skulle jag aldrig velat byta ut mot sex... Vi fullbordade äktenskapet innan hotellfrukosten dagen efter istället!
    Jag var gravid i vecka 14 när vi gifte oss, och tyckte att det var en tillräcklig bedrift att jag varit igång hela dagen, när vi kom till hotellet ville jag bara mysa och sova.

  • mwb
    Äldre 22 Nov 11:08
    #9

    Jag somnade eftersom jag var gravid och hur trött som helst. Min man vart jättesur för att jag somnade. Han var nämligen hur pigg som helst och satt uppe för att titta på tv resterande av natten.

  • Mrs Fr
    Äldre 22 Nov 12:44
    #10

    Vi somnade som grisar. Tog igen det rejält på bröllopsresan istället!

Svar på tråden Vad gjorde ni på bröllopsnatten?!