• 2BMrsGhost

    Choklad fråga ?

    Har mörk choklad och frukt och vill gotta till det.
    Har försökt kolla upp lite recept på nätet, måste man verkligen ha vispgrädde till när man vill smälta chokladen och doppa frukten ?

    Snälla hjälp mig söndagsmysa
    Tack på förhand!

  • Svar på tråden Choklad fråga ?
  • konichiwa girl

    Nej, det behöver man inte. Vi brukar bara hetta upp chokladen (vi har en speciell chokladfonduegryta) och doppa. Eventuellt kan man ha lite cocosfett i.

  • 2BMrsGhost

    Jag fick i present en söt Anthon Bergs form med ställning att ha över ett värmeljus samt massa olika choklader. Vill så gärna testa min present
    Tack för svaret !
    Då ska ja skynda till spisen att smälta choklad!
    Jordgubbar har ja hemma oxå!!
    Mums

  • 081110 1

    Vilken bra idé! Hoppas du fick till det. När allt är klart kan du lägga pralinerna i vackra askar!
    husmusen.blogg.se/2008/may/annu-fler-paketideer.html

    Uppskattad gåva eller present vid bordet till gästerna. Finns också söta små pralinpapper (typ miniformar för muffins eller knäck) som du kan dekorera.

Svar på tråden Choklad fråga ?