Fyllning till Krustader
Hejsan! Vi ska ha krustader till förrätt, men har inte hittat någon fyllning. Är det någon som har något bra recept?
/Petra & Tony
Hejsan! Vi ska ha krustader till förrätt, men har inte hittat någon fyllning. Är det någon som har något bra recept?
/Petra & Tony
Egentligen funkar alla geggor, röror och stuvningar...
men varför inte varmrökt lax och creme fraiche franska örter och lite dragon på toppen
eller en svampstuvning
eller kallrökt/gravad lax och räkor i en citrusvinägrett (avredd med ex maizena för konsistensen)
Hörde ett Tips om fikonmarmelad toppad med smakrik ädelost. Vet inte hur det skulle smaka, men udda är det ju i alla fall......
evanisse!
Det är jättegott med en söt marmelad eller kompott till vit, blå och grönmögelost! Även om jag tycker att osten ska komma efter maten...
(prova att koka lite hackad torkad frukt (russin, aprikoser, fikon etc) med lite portvin (e dyl) och kanske en gnutta socker till sirapskonsistens och servera med ostbrickan... mums
Kantarellstuvning med lite ost som smälter när man gratinerar dom är ljuvligt gott.
Vad Ni än väljer för mumsigt så blir det säkert supergott.
Tänk bara på att inte låta röran ligga i krustanden för länge utan att det serveras omgående. Tyvärr har dom en tendens att bli mjuka rätt snabbt och då är dom inte lika goda.
Lycka till!!