• Februari07

    Snittar/tilltugg man kan göra dagen innan?

    Är det ngn som har ett recept på snittar eller tilltugg man kan göra iordning dagen innan och bara ställa fram till minglet och fördrinken?

  • Svar på tråden Snittar/tilltugg man kan göra dagen innan?
  • Höstbrud-07

    Tunnbröd med någon röra i är väldigt gott och bra att förbereda, tex med papparrot och skinka i.

  • Februari07

    Blir inte tunnbrödet alldeles blött och kladdigt då?

  • Fru någongång.

    jo dom skall du helst göra så sent som möjligt, det är iaf min erfarenhet.

  • Fru någongång.

    tasteline har också massa tips på snittar.

  • Höstbrud-07

    Nej, tunnbröden ska ligga till sig upplever jag, gärna ett dygn, i kylskåp.

  • Fru någongång.

    okej, då kanske jag hade fel. fast iofs om dom ligger i kylskåp borde dom klara sig. om man rullar dom i plastfolie så kanske det håller sig.

  • Februari07

    Jag fick ett tips av min blivande svärmor att man kunde göra tunnbrödssnittarna och frysa in dem, hon hade gjort veckan innan till en fest de hade och de hade blivit bra. Så jag funderar på att testa det...

    Några andra snittar?

Svar på tråden Snittar/tilltugg man kan göra dagen innan?