Snittar/tilltugg man kan göra dagen innan?
Är det ngn som har ett recept på snittar eller tilltugg man kan göra iordning dagen innan och bara ställa fram till minglet och fördrinken?
Är det ngn som har ett recept på snittar eller tilltugg man kan göra iordning dagen innan och bara ställa fram till minglet och fördrinken?
Här hittar du MASSOR med spännande tilltugg:
www.systembolaget.se/MatochDryck/Drinkar/Tilltugg.htm
Tunnbröd med någon röra i är väldigt gott och bra att förbereda, tex med papparrot och skinka i.
Blir inte tunnbrödet alldeles blött och kladdigt då?
jo dom skall du helst göra så sent som möjligt, det är iaf min erfarenhet.
tasteline har också massa tips på snittar.
Nej, tunnbröden ska ligga till sig upplever jag, gärna ett dygn, i kylskåp.
okej, då kanske jag hade fel. fast iofs om dom ligger i kylskåp borde dom klara sig. om man rullar dom i plastfolie så kanske det håller sig.
Jag fick ett tips av min blivande svärmor att man kunde göra tunnbrödssnittarna och frysa in dem, hon hade gjort veckan innan till en fest de hade och de hade blivit bra. Så jag funderar på att testa det...
Några andra snittar?