• Nessaj

  Bröllopskoordinator?

  Vi funderar på att anlita en Bröllopskoordinator och undrar lite med er här inne.
  Vad tycker ni är bra att ett totalarrangemang/paket skall innehålla? Och vad kan vara rimligt att betala för ett sådant? Kan ni rekommendera någon/några i Väst Sverige?

  Så jätte tacksam för svar.
  Hälsningar
  Cinus

 • Svar på tråden Bröllopskoordinator?
 • korall

  Har ingen aning om pris och sånt, men ville bara säga att hade jag vetat innan hur mycket tid som skulle läggas på att planera bröllop hade jag definitivt anlitat en bröllopskoordinator!

  Lycka till i letandet!

 • Eriks blivande fruga

  Vi har koordinator och det känns jättebra!
  Tyvärr är jag inte från väst sverige utan norra så jag har ingen som jag kan rekomendera. Våran tar 350:-/timmen. Men ta in olika offerter från de du kan tänkas vara intresserad av. Specificera det du vill att de ska göra om de ska göra allt eller bara en del osv.
  Lycka till och hoppas att du hittar någon som passar!

 • 2help

  350-400/timme är ju rimligt. Vad som ska ingå i koordinatorns roll är ju upp till er. Ni bestämmer vad hon/han ska göra. Ofta kan man ju få ett paketpris där man avtalat att vissa saker ska ingå.

  Sedan är det ju jätteviktigt att personkemin funkar. Se till att få till ett kostnadsfritt möte.

  Lycka till!

 • chihiro

  Vi betalar 6000 för att dom (då är det 2 pers) ska rodda allt hela dagen, åka hämta bukett, se till att djn är där när han ska osv sen så kan jag fråga om så mycket jag vill utan att dom tar nått för det. dvs dom har tipsat mig om var jag kan hitta klänningar, dom hjälpte oss att hitta en plats att vara på. Helt underbara tjejer!!

 • chihiro

  jag kan skriva här istället

  boomerangwedding.se jag har pratat med en tjej som heter sanna (eller susanne tror jag det är egentligen) von ulitzen.

 • Wedbyus

  Hej,

  Om det fortfarande är aktuellt är ni mer än välkomna att höra av er till Wed By Us. Vi coachar er i planeringen, tar över delar av planeringen eller finns med er på själva bröllopsdagen så att ni ska kunna slappna av och njuta. 

  Vill ni kika på våra tidigare arbeten så finns det på vår hemsida www.wedbyus.se eller instagram www.instagram.se/wedbyus.se . Vi har exempelpriser på vår hemsida och ger dig gärna en skräddarsydd offert Glad

  Allt gott,
  Vendela på Wed By Us

Svar på tråden Bröllopskoordinator?