Riktiga blommor på tårtan låter super fint! Speciellt om ni tänkt ha rosenblad istället för ris till gästerna att slänga på er, då kan ni ju använda motsvarande rosenblad på tårtan.
Däremot skulle jag nog själv undvika rosenvatten, dels för att det går åt mycket vatten under en lång bröllopsmiddag och alla kanske inte gillar idén, och dels för att jag tycker att det låter äckligt. Lite som att dricka ur vasen där blommorna stått, blää.
Glöm inte allergiker, då någon frågar efter allergier till en bröllopsmiddag tänker jag inte i alla fall på mina växt allergier, björk etc. Många astmatiker klarar heller inte av potpourier med tex torkade rosor.
Rosenvatten är kanske gott till en lätt sallad eller nåt sånt, men kolla med kocken ifall han/hon tycker att det är ok att servera rosenvatten till varmrätt etc.
Vill inte förstöra era idér men tänk på att alla konstiga/udda/extra idér inte alltid är så bra.