Roliga lekar till bröllopet – skapa minnesvärda stunder på din stora dag

Skapa oförglömliga minnen med roliga och engagerande lekar på ditt bröllop. Vi har sammanställt en lista med topp 10 lekar till bröllopet som kommer att underhålla alla dina gäster.

lekar till bröllop
10 lekar till bröllopet

Bröllopsdagen är en av de mest minnesvärda dagarna i livet, men att hitta rätt aktiviteter för att hålla alla gäster engagerade och underhållna kan vara en utmaning. Ett bra sätt att lösa detta problem är att inkludera lekar som alla kan delta i. Lekarna skapar inte bara underhållning, utan bidrar också till att skapa en atmosfär av gemenskap och glädje. Här listar vi 10 roliga bröllopslekar som kommer att sätta fart på festen.

1. Sko-spelet:

Det klassiska skospelet är en favorit på många bröllop. Paret sitter rygg mot rygg med varandras skor i handen. Gästerna ställer frågor och paret lyfter skon för att svara.

2. Bröllopsbingo:

Bröllopsbingo är en fantastisk isbrytare för gäster som kanske inte känner varandra så väl. Varje ruta kan innehålla ett roligt eller känsligt faktum om brudparet.

3. Tårta i ansiktet:

Gästerna röstar med sina donationer om vem av brudparet som ska få en tårta i ansiktet. Detta leder inte bara till skratt, utan kan också vara ett roligt sätt att samla in pengar till smekmånaden.

4. Bröllop Karaoke:

Uppmuntra gästerna att sjunga sina hjärtans låtar genom att ha en karaoke-session. Du kan även göra det till en tävling och låta brudparet betygsätta framträdandena.

5. Gissa låten:

Spela ett kort utdrag från olika kärlekssånger och låt gästerna gissa vilken sång det är. För extra poäng kan de också sjunga längs med.

6. Fotografiutmaningen:

Ge gästerna en lista med saker eller situationer de ska fotografera under kvällen. Den första som hittar alla objekt eller scener vinner ett pris.

7. Bröllopsquiz:

Skapa ett roligt och informativt quiz om brudparet. Detta kan handla om allt från hur de träffades till deras favoritmat.

8. Dansbattles:

För gästerna på fötter med dansbattles. Det kan vara allt från bröllopsvals till breakdance!

9. Pinata:

Häng upp en pinata fylld med små presenter eller godis. Gästerna kan turas om att försöka öppna den.

10. Kasta brudbuketten:

Den traditionella leken där ogifta personer försöker fånga brudbuketten.

Bröllopslekar kan vara ett fantastiskt sätt att få alla att känna sig involverade och säkerställa att ditt bröllop blir en dag att minnas. Se bara till att du väljer lekar som passar stämningen och gästlistan på ditt bröllop. Ha så kul!

Läs mer: Bröllopsbingo – 23 frågor

Powered by Labrador CMS