Bröllop

Vill du bli min brudtärna? 8 roliga sätt att fråga på!

Det finns många fina och kreativa sätt att ställa den ärofyllda frågan: "Vill du bli min brudtärna?" Vi har några roliga förslag att droppa frågan på!

Vill du bli min brudtärna? Fråga på ett kul sätt!
Vill du bli min brudtärna? Fråga på ett kul sätt!

Det är ingen nyhet att brudtärna är ett ärofyllt uppdrag! Därför vill du också droppa frågan: "Vill du bli min brudtärna?" på ett roligt sätt som överraskar. Här kommer vi med förslag!

Läs också: Brudtärna: 10 viktiga uppgifter att ha koll på

1. "Vill du bli min brudtärna?" – Säg det med en presentkorg

Fyll en presentkorg med din brudtärnas favoriter. Vad sägs om ett väldoftande ljus, ett nagellack och en flaska bubbel? Gör en egen etikett och limma på flaskan för att göra den extra speciell. I boxen eller på etiketten kan du skriva den ärofyllda frågan: ”Vill du bli min brudtärna?”

2. Fråga det som om det vore ett frieri med smycke och ask

Vem hade inte blivit glad över ett personligt smycke som du delar med din brudtärna? När du har hittat det speciella smycket har bland annat Lagerhaus, Granit och Åhléns ett bra utbud av vackra askar. I lådan kan du skriva ett fint kort eller rim med frågan.

3. Bjud på brunch och fråga om hon vill bli din brudtärna

Överraska din blivande brudtärna på en härlig brunch och ställ frågan under tiden. Om du vill planera det lite extra kan du innan köpa en kaffemugg där det står ”Vill du bli min brudtärna?” som du ber personalen servera kaffet i. Hur kul?

4. Necessär med monogram

En tjusig necessär med monogram är garanterat en uppskattad gåva som din blivande brudtärna kan ta med sig på din stora dag – men även ha användning för framöver. Den populära NYC-butiken ”Bag-all” är specialiserade på just påsar och necessärer i miljövänlig bomull. Där kan du även skriva en personlig hälsning på din produkt, till exempel "Vill du bli min brudtärna?"!

5. Vill du bli min brudtärna? Poppa ballongen!

Ett roligt sätt att ställa frågan är att överraska personen med en ballong som hen får poppa. Där i ligger en lapp som du har skrivit med frågan – det är både kul och enkelt. Eller varför inte ge bort en ballong som ser ut så här som på bilden?

6. Vill du bli min brudtärna? Säg det med ett bakverk

Bjud över kompisen på en fika och överraska med ett bakverk där du frågar om hen vill bli din brudtärna!

7. Vill du bli min brudtärna? Skåla i personligt glas!

Beställ ett bubbelglas med frågan eller ordet ”brudtärna” och bjud över din vän på en suprise!

8. Vill du bli min brudtärna? Ge bort en fin morgonrock till möhippan

Vad passar inte bättre än att slå in en vacker morgonrock i satin med texten bridemaid på?

Powered by Labrador CMS