Sittningslekar – 10 lekar till bröllopsmiddagen

En bröllopsmiddag är en tid för firande och vad passar då bättre än att föra samman gästerna med roliga lekar och aktiviteter? Här är tio middagslekar som garanterat kommer få igång stämningen på bröllopet och skapa minnen som varar för livet.

Sittningslekar och middagslekar till bröllop.
Vi listar 10 roliga middagslekar till bröllopsfesten.

En bröllopsmiddag är inte bara en chans för brudparet att fira sin kärlek, utan också en möjlighet för gästerna att ha kul tillsammans. Vad är bättre för att få igång stämningen än lekar och aktiviteter som involverar alla?

Lekar kan vara ett utmärkt sätt att bryta isen och få gästerna att lära känna varandra bättre, samtidigt som de också ger en chans för brudparet att visa upp sin personlighet och dela sina intressen med alla.

Det finns en mängd olika lekar som passar för en bröllopsmiddag, oavsett om det handlar om en mer avslappnad tillställning eller en formell ceremoni. Från frågesporter till danslekar, här är roliga och underhållande lekar som kan hjälpa till att skapa en minnesvärd bröllopsmiddag.

10 middagslekar till bröllopssittninen:

  1. Brud- och brudgummifrågesport - Gästerna kan ställa frågor om brudparet och deras förhållande, och brudparet kan svara för att se vilket lag som kan samla mest poäng.

  2. Gissningslek - Brudparet kan placera upp bilder av sig själva på ett papper och gästerna måste gissa vem som är vem.

  3. Parlekar - Gör par av gästerna och utmana dem att tävla i olika lekar, till exempel en ballongkullningstävling eller att transportera en tennisboll med en sked i munnen.

  4. "Vem känner brudparet bäst?" - En frågesport med flera alternativ om brudparet, där gästerna får svara för att se vem som känner brudparet bäst.

  5. Limerick-tävling - Gästerna kan tävla mot varandra genom att skriva roliga limerickar om brudparet, och brudparet kan välja den mest roliga limericken som vinnare.

  6. Bordsdekorationstävling - Uppmuntra gästerna att samarbeta för att skapa en unik bordsdekoration, och låt brudparet välja det mest kreativa bordet som vinnare.

  7. Karaoke - Hyr en karaoke-maskin och utmana gästerna att sjunga favoritlåtar, eller låt brudparet sjunga en duett tillsammans.

  8. Hjärtjakt - Göm små hjärtformade föremål runt om i lokalen och utmana gästerna att hitta dem alla. Den som hittar flest hjärtan vinner.

  9. "Sanning eller konsekvens" - Låt gästerna välja mellan att svara på en personlig fråga eller att utföra en utmaning.

  10. Danslekar - Spela musik och utmana gästerna att dansa, till exempel genom att dansa en specifik dansstil eller att dansa med en föremål som en hatt eller en ballong.

Powered by Labrador CMS