Bröllop

Medlemmarnas konstigaste bröllopspresenter

Ibland blir det helt fel, även om tanken är god. Här har vi samlat medlemmarnas värsta historier på misslyckade bröllopspresenter. Läs och skratta åt eländet. 

Medlemmarnas Konstigaste Bröllopspresenter

Ibland blir det helt fel, även om tanken är god. Här har vi samlat medlemmarnas värsta historier på misslyckade bröllopspresenter. Läs och skratta åt eländet. 

amorin:
”Har själv klarat mig undan allt för konstiga presenter, men kan berätta om min m2bs kusin. Han gifte sig för några år sedan och fick…. 4 stora, fula bordslampor av helt olika personer. Tilläggas bör att kusinen bor i en liten 2:a.”

discodivan:
”Jag gav bort en madonnafigurin tillsammans med en p-rulle till ett par. De hade skitkul åt detta på natten när de ensamna öppnade alla paket.”

aec:
”…när vi gifte oss fick vi den mest onödiga prylen – en äppelberedare som både skalar, kärnar ur och klyftar äpplen. Men de som köpte den till oss hade verkligen varit på jakt efter den mest onödiga pryl de kunde tänka sig… jo, det lyckades de ju ganska bra med… Nu ska de gifta sig i år så vi måste ju komma på något lika onödigt till dem… Kanske chokladpincetter, det fick vi som julklapp på jobbet i år. Tur att det ingick choklad, annars skulle det ju varit en HELT värdelöst julklapp… Eller det kanske finns någon därute som använder chokladpincetter när de blir sugna på en chokladbit? Själv köper jag en 200g Marabou och den äter jag utan pincetter…”

mei:
”…hehe min syster och hennes man fick en fritös i bröllopspresent. Till saken hör att de båda kämpat länge och väl på Vikt Väktarna för att gå ner… Behöver jag säga att den åkte in i ett skåp och har stått där sen dess?”

brudflickan:
”Vi fick en hamster!!=)”

förlovadflicka:
”Haha, vi fick jättefina kökshanddukar av ett lite äldre par, problemet var att de hade lagt dem i en kartong för ett underställ i storlek L (vi är medium båda två) så vi trodde att vi hade fått ett underställ! Vi kom inte ens på tanken att öppna kartongen förrän vi kom hem från vår bröllopsresa. Jättekul! 😛

Isabella133:
”Vi fick i bröllopspresent av min mans jobb ett presentkort för EN person att köra racerbil. Det fanns även ett villkor med, hela firman skulle åka iväg tillsammans och köra. Jag kan inte förstå varför min man fick sin körning i brölopspresent när sen alla på firman ska med…. Och jag då? Jag vill ju också köra…”

Moster Stina:
”I bröllopspresent fick jag och mannen flera sådana där gåvoboxar man kan köpa överallt. Någon var på en spaupplevelse, men så var det en som var en sån där äventyrsbox. Typ forsränning och sånt. Det var bara det att vi skulle få barn 1,5 månad senare. Och boxen går bara att använda frm till den 28 februari i år då lillan är mindre än 7 månader gammal. Boxen är ju dyr (1400kr) men NÄR skulle vi kunna tänka oss att åka iväg på t ex forsränning med barn i magen eller litet och nyfött???”

Mahy:
”…nu till bröllopet fick jag ett raffset av pappa i julklapp att ha till bröllopet…”

hicka:
”Jag har varit på ett bröllop där några hade köpt en ek (ja ett träd) som present. Det låg visst nån historia bakom (typ nyss köpt hus å när han fyllt år hade han fått en skottkärra med trädgårdsgrejer). Men det var faktiskt ganska kul att ha en ek på typ 3 meter bland presenterna… haha…”

LÄS OCKSÅ:

Presenter A till Ö

Presentvett och etikett

10 presenter för över 1000

Gåvotips för under 500 kronor

Så lyckas ni med önskelistan

Verktyg: Önskelista

Powered by Labrador CMS