Bröllop

Medlemmarnas bästa tips på morgongåvor

Får man önska sig en traktor? Eller en handöverfräs? Idag kan en morgongåva innebära nästan vad som helst. Bara fantasin och ekonomin sätter gränserna.

Medlemmarnas Bästa Tips På Morgongåvor

Får man önska sig en traktor? Eller en handöverfräs? Idag kan en morgongåva innebära nästan vad som helst. Bara fantasin och ekonomin sätter gränserna.

I Bröllopstorgets forum diskuteras förslag på gåvor flitigt. Frågorna ovan kommer från medlemmarna Emy och Kuben som tipsar en manlig medlem om presenter till hans blivande fru. Medlemmen Snustroll funderar på hur hon ska göra med morgongåva till sin blivande make.

– Jag funderar på att ge min make ett tandemhopp i morgongåva men är lite osäker på om det är en bra present. Jag vill ju inte att han ska dö på köpet!
Parnassia är också inne på upplevelsespåret.
-Vi har allt vi behöver så vi satsar nog på ballongflygning eller ett spabesök.

Var personlig

Mats Danielsson på vett-och-etikett.com har ett par råd att ge.

– Undvik hysterin, driv inte inköpen till vansinniga summor. Var personlig och om ni gemensamt har glädje av pengarna, så ta något enklare: linne, prydnadssaker eller köksprylar.

Medlemmen Mape81 har ett förslag till de som av olika anledningar inte vill ge dyrbara presenter.
– ”Ett hjärta fyllt med romantik” är en liten hjärtformad ask med 100 lappar med olika uppdrag. Det kan vara till exempel ”skriv ett kärleksbrev till din man/fru”, ”överraska med en fin middag” eller ”ge din äkta hälft massage”. Vi kommer att ta en lapp varannan vecka och har då en vecka på oss att utföra uppdraget som undertiden är hemligt för den andre.

Gemensamt projekt

Eller, som en annan medlem tipsar om man har barn: en barnledig helg. Ytterligare ett tips från en forumdeltagare:

– Jag ska ge min blivande man en almanacka med bilder från bröllopet. Jag vill att han ska få vara med och välja bilder så det blir ett gemensamt projekt. Sedan kan vi ha nya vackra bilder varje månad från vår, förhoppningsvis, underbara dag resten av året!

Powered by Labrador CMS