Carina och Erik Bergs bröllop – gifte sig i ett vintrigt Vemdalen

I ett snöigt vinterlandskap sa makarna Erik och Carina Berg ja till varandra. Ett intimt och kärleksfullt bröllop som ägde rum i 26 minusgrader. Se bilder från deras sagolika bröllopet här.

Carina Berg och Erik Berg.
Carina Berg och Erik Berg hade ett sagolikt vinterbröllop i Vemdalen.

Programledaren och medieprofilen Carina Berg och fotbollsspelaren Erik Berg, tidigare Johansson hade ett intimt vinterbröllop i det Härjedalska fjällen.

Så träffades Carina Berg och Erik Johansson

Carina Berg och Erik Johansson, nu Berg, blev ett par 2017. De träffades genom Parnevik-släkten enligt Femina.

Erik visste tidigt i relationen att Carina var den rätta och under våren 2018 gick han ner på ett knä och friade han – hon sa ja.

Bröllopet i Vemdalen

Åtta månader efter frieriet, gifte sig Carina och Erik Berg. Bröllopet ägde rum i ett vintrigt landskap i Vemdalens kyrka, Härjedalen. Temperaturen mättes till cirka 26 minusgrader enligt Aftonbladet.

"I lördags gick vi alltså och GIFTE OSS! Gladgrinade massor, skrattade mer och har sedan dess sett ut så här 😍", skrev Carina på sin Instagram.

Efter vigseln lämnade Carina och Erik kyrkan med häst och släde. Bröllopsfesten fortsatte senare på Storhogna högfjällshotell och spa.

Carina Bergs bröllopsklänning

Carina Berg bar en lång benvit bröllopsklänning i spets och med utsvängda trekvarts ärmar. För att hålla värmen i den kalla kylan bar hon en beige pälskappa. Håret var lockat och uppsatt.

Läs mer: Sagolika vinterbröllop: Inspiration, tips och kläder

Powered by Labrador CMS