Bröllopspoddar – redaktionen tipsar

Idag finns det enkla sätt för oss att ta del av experttips inom bröllopsplanering, främst på nätet – men också via podcasts! Utbudet av aktiva bröllopspoddar är inte jättestort i Sverige, men engelsktalande poddar om bröllopsplanering finns det desto fler av.

Bröllopspoddar
Bröllopspoddar

En bra grej när det kommer till bröllop, är att planeringen ser snarlik ut även om bröllopet hölls för några år sedan, som om det ska hållas i år. Därför funkar det även att lyssna på poddar som kanske har något år på nacken – du kommer antagligen ändå bli både inspirerad och få bra tips.

Här är redaktionens poddfavoriter:

 

Bröllopspodden med Lisa och Fanny

Den enda rendodlade svenska bröllopspodden som är aktiv. Lisa Larsson och Fanny Staaf är bröllopskoordinatorer och svarar på lyssnarfrågor, delar med sig av sina bästa tips och får besök av intressanta gäster. Lyssna här!

Drömbröllop med Paula och Johanna

Johanna Kajson är välkänd som bröllopskoordinator och bloggare, och under förra året planerade hon bröllopet mellan Paula Uribe och hennes man Hugo. Podden är inte längre aktiv men här kan ni följa resans gång, från första planeringstagen till drömbröllopet. Lyssna här!

Vardagsfesten – en podd om bröllop

Även i denna medverkar Johanna Kajson, tillsammans med sin syster Emilia och Mia Landén. Podden var aktiv under 2014-2016, men avhandlar klassiska tidlösa bröllopsfrågor och festplanering. Lyssna här!

Bridechilla

”Be a Bridechilla”! Bridechilla toppar listan över engelsktalande bröllopspoddar och kallar sig den ultimata bröllopsplanerings-podden. Den drivs av Aleisha som är från Australien men bor i London och dagtid jobbar som tv-producent och komiker. Podden är avslappnad, humoristisk och menar att ”det är dags att släppa allt skitsnack, och göra bröllopsplaneringen enkel”. Lyssna här!

The Big Wedding Planning Podcast

Även denna podcast vill fokusera på att ge ”råden som ingen annan ger”. Två bröllopskoordinatorer, amerikanerna Christy Matthews och Michelle Martinez, delar med sig av sina djupaste och mörkaste hemligheter när det kommer till bröllopsplanering. Lyssna här!

Put a ring on it: the wedding planning podcast

Amerikansk podd som drivs av bröllopsfotografen Daniel Moyer och bröllopskoordinatorn Danielle Pasternak. De kallar podden för den ”icke-tråkiga bröllosplanerings-podden” som sprider kunskap, ger tips och delar med sig av historier från bakom kulisserna. Lyssna här!

Powered by Labrador CMS