8 saker ingen berättar för dig om din bröllopsdag

Oavsett hur många bröllop du har varit på, eller hur många gånger du varit brudtärna - det finns vissa saker du inte får uppleva förrän du står där på din egen bröllopsdag. Här är 8 saker ingen berättar för dig om din bröllopsdag, som kanske gör dig lite mer förberedd. 

Brollopstorget Brollop
Brollopstorget Brollop

Oavsett hur många bröllop du har varit på, eller hur många gånger du varit brudtärna – det finns vissa saker du inte får uppleva förrän du står där på din egen bröllopsdag. Här är 8 saker ingen berättar för dig om din bröllopsdag, som kanske gör dig lite mer förberedd. 

1. Tio minuter före ceremonin är den mest nervösa stunden. Ni är redo att gå ner för altaret, men det är inte dags riktigt än. De där sista minuterna av väntan kommer kanske vara den mest nervösa stunden i ditt liv. ”Kommer han säga ja? Tänk om jag råkar säga nej?!” Ta det lugnt, och glöm inte bort att andas.

2. Ceremonin är det bästa ögonblicket på hela dagen. Förhoppningsvis blir hela din bröllopsdag fantastisk, men det är något speciellt med själva ceremonin. Du står där tillsammans med personen du planerar att spendera resten av ditt liv med, och alla du älskar är där för att stötta er. Glöm inte att njuta av stunden och verkligen ta in alla intryck.

3. Du kommer att gråta. Vissa är vi mer känslosamma än andra, men på din bröllopsdag kommer det förmodligen att vara svårt att hålla tillbaka tårarna.

4. Du kommer få ont i käkarna eftersom du kommer le så mycket. Det finns en risk att du kommer ha träningsvärk i käkarna dagen efter – så mycket som du kommer le på din bröllopsdag!

5. Du kommer att bli mållös över hur mycket kärlek dina vänner och familj visar dig. De alla kommer att vara där för din skull, och bara det är ju fint i sig. På ens bröllopsdag blir det tydligt vilka i ens närhet som verkligen bryr sig om en.

6. Du kommer vilja ha lite tid för dig själv. Alla intryck och känslor blir ibland svåra att hantera, så kom ihåg att gå undan en stund för att samla ny kraft.

7. Du kommer kanske att känna dig lite utmattad. Att planera bröllop tar tid och energi, när dagen väl är här kommer du förmodligen vara så förväntansfull att du inte tänker på det, men du kommer nog att vara ganska trött.

8. Det kommer inte att gå som planerat. Självklart vill du att ditt bröllop ska vara perfekt, och det kan det bli – men det kommer förmodligen inte bli exakt så som du föreställt dig och planerat. Men det gör inget. Du kommer ha världens bästa dag ändå.

Artikelbild: Unsplash

Powered by Labrador CMS