Hej!
Påsken blev bra, hann båe med en massa bröllopsfix, arbete vid stugan samnt att slappa i solen och äta godis ;)
Träff med prästen gick bra, skönt att ha gått igenom det en gång så man vet vad som väntar :) Även musiken är checkad och klar med kyrkmusikern. Vi ska bränna ut två låtar på CD bara och lämna till kyrkvaktmästaren så tar han hand om det.
Lokalen kollades in en sista gång. Det finns många möjligheter hur man kan ställa upp borden så där får vi klura på vad som blir bäst. Kollade även in antalet ugnar, kyl/frysar då vi funderar på att göra iordning maten själva till viss del.
Möte med en bagare hos Fricks. Då jag är glutenintolerant och de inte kan garantera en helt glutenfri tårta kör vi på en tårta på flera våningar där jag själv bakar den översta och får marsipan från bageriet så att den ska hänga ihop med de andra tårtorna :) Får öva mig på att baka tårtan under våren (stackars sambon) ;) I övrigt blir tårtan i vit marsipan med vita rosor och gröna murgröneblad samt små blå blommor (då vårt tema blir vitt, grönt och blått).
Pratade brudbukett med floristen. Då vi lagt en rätt tajt budget för blommor föreslog hon att vi skulle lägga allt på buketten och sedan plocka blommor själva och ha som dekoration. Kul förslag tyckte vi :) Om det skiter sig får vi köpa 20 st vit rosor.
Idag lyckades jag äntligen få tag på en frisör som kunde tänka sig att jobba på pingstlördagen (tydligen var det ingen annan som var intresserad av att tjäna pengar på en lördag). Det blev Annas Hud, Hår & Naglar i Rättvik. Håller tummarna för att det blir bra :)
I veckan ska vi stämma av med B&B en sista gång (?!) för att kolla att alla gäster bokat in sig. Sen blir det att fundera på hur vi ska göra med maten. Vi funderar på att köpa in bra råvaror från någon av matbutikerna i Rättvik och själva lägga iordning det (beroende på vad det kostar om de lägger upp det åt oss).
Hur går det för er andra? :)