Inlägg från: H2O |Visa alla inlägg
  • H2O

    Pierca tungan? någon?

    Hejsan!

    Jag piercade tungan för ett antal år sedan. Han som gjorde piercingen var även läkare (GP) och bedövade tungan innan. Så själva sticket kändes inte.. Dock satte han det för långt fram så den slog mot tänderna när jag pratade. Så ut med den och så ett nytt försök. Jag fick alltså två hål genom tungan för priset av ett.....inte jätteskönt efteråt när bedövningen släppte...

    Tungan svällde inte upp så mycket däremot hade jag fruktansvärt ont. Till saken hör kanske att man inte ska prata på ett par dagar, men eftersom jag är jag så kunde jag inte hålla kä*ten . Så jag har mig själv att skylla. (iosf bidrog nog det extra hålet till smärtan en hel del...)

    Dock tog jag ur den efter bara fyra månader eftersom min navelpiercing plötsligt började stötas bort. När tungpiercingen var ur slutade det genast. Plus att jag alltid hade lite ont i tungan.

    Men om du vill ha en så gör det. Se bara till att inte prata en massa på ett par dagar. Och ladda upp med massa glass, et var allt jag fick i mig på fem dagar.....(Gick ner i vikt en hel del faktiskt...)

    Tungan läker otroligt fort, hålet (om det är "yngre" än ett år eller så) kan sluta sig på bara 24 timmar.

Svar på tråden Pierca tungan? någon?