Inlägg från: kjasmine |Visa alla inlägg
  • kjasmine

    Vad kostade ert bröllop?

    HEj, 
    Försöker också sätta en budget för vår dag men det är svårt. Vi kommer vara ca 200 personer och då har vi begränsat mycket. Min och min blivande mans släkter (då bara räknat in närmsta som mostrar, fastar och kusiner och liknade) är ca 120 stycken. Det är bara verkligen vänner och liknande som vi har tänkt bjuda som vi vill dela vår dag med.

    Vårat främsta problem är att hitta en lokal som rymmer så många människor utan att det kostar för mycket, att man kan ta med egen mat eller att maten per person blir ganska billig.  

    Jag tänkte mig en budget med max 100.000 men då inkluderar det allt. Vi har endast valt att ha en tärna och best man och de får ha på sig vad de vill. Smink och hår har jag känner jag någon som kan fixa. Fotograf ska vi antagligen fråga min blivande svåger och kusin. Underhållning fixar vi genom att min blivande man håller på med musik och känner massa duktiga sångare/sångerskor och musikers. Vi kommer inte att ha överdrivet mycket alkohol på festen och maten hoppas vi på kunna göra själva då vi vill ha väldigt speciell mat från Malaysia och Chile.

    Min svärmor gör inbjudningskort och mindre dekorationer till bröllopet och hennes syster bakar vår bröllopstårta.

     Hur gör ni för att hålla nere kostnaderna då både jag och min blivande man hellre spenderar längre tid på vår smekmånad än på själva bröllopsfesten?

    Jasmine 

Svar på tråden Vad kostade ert bröllop?