Inlägg från: Kaki |Visa alla inlägg
  • Kaki

    Bröllop 2019

    Hej!

    Vi ska också gifta oss 2019!

    22/6 för att va exakt, midsommardagen, vilket vår präst blev så glad över då han själv gifte sig på midsommardagen ????

    Vi har bokat kyrka, festlokal i hembygdsgård för 90-100 pers och fått hem save the date kort.

    Och idag köpte jag min klänning ???? den är sjukt fin och dessutom så skön och lagom långt släp så jag ska ha den hela kvällen på festen också tänker jag, alltså inte byta klänning vilket jag vet att många gör. Fick med en slöja också, tror jag vill ha slöja i kyrkan men sen ta av den vid middagen ????

    Känns som vi är i god tid ändå. Tänkt få ut save the date nu i slutet augusti när folk börjat jobba. Sen efter det ska vi fråga de tänkta värdarna till festen.

  • Kaki
    Finda skrev 2018-06-11 21:20:38 följande:

    Hej!

    Vi tänker också gifta oss sen-/sommar 2019, men det är flera delar som vi inte riktigt vet hur vi ska lösa. Har ni tips?

    Min sambo är absolut inte troende och vill verkligen inte gifta sig i kyrkan. Synd tycker jag som vill att det ändå ska bli högtidligt och lite existentiellt. Hur kan man få det i borgerlig vigsel? Skulle vara roligt att hitta en fin plats. (Stjärnklar himmel eller lascauxgrottan är svåra att arrangera :))

    Dessutom skulle vi vilja hitta ett ställe där alla gäster (75) kan bo över och där man kan ta med egen alkohol. Gärna vackra omgivningar, som slott eller herrgård där det kan finnas en fin vigselplats. Alla måste ju inte bo på exakt samma ställe, men ändå ganska nära.

    Vi tänker oss Östergötland, Sörmland eller Stockholmsområdet, men det känns lite hopplöst så alla tips mottas väldigt tacksamt! Även för färre gäster, för jag börjar misstänka att vi kanske måste stryka lite.

    Tack snälla ni!


    Då hade jag valt vigsel utomhus! Då kan det bli riktigt högtidligt trots borgerligt!
Svar på tråden Bröllop 2019