Inlägg från: Angiee |Visa alla inlägg
  • Angiee

    Bröllop 2019

    Hej! Här har vi precis börjat planera för ett Vinterbröllop om lite mindre än ett år, ingen annan som också gifter sig på vintern? Vi kommer ha ett litet bröllop med närmaste familjen enbart på en herrgård, budget 70 000.

  • Angiee
    Septemberbrud2019 skrev 2018-03-25 18:35:14 följande:

    Ååh vad roligt! Hur många gäster blir ni ca?

    Hade lite funderingar på vinter men det är ju inte garanterat snö någonsin och vill inte ha ett slaskigt bröllop. Kändes då bättre för oss att gästerna kan resa lätt och skippa jackor och vi kan ta brudskålen utomhus. Tror dock att ett vinterbröllop blir  fantastiskt vackert med färger och dekorationer 


    Vi blir ca 16st =)

    Och vi gifter oss i Norrland så än så länge har jag inte oroat mig för slask utan snarare att det blir -25, snöoväder och inställda flyg =s Men det är väl charmen med Sverige oavsett årstid - man kan aldrig riktigt lita på vädret. Angående dekorationer lutar det åt naturnära, med granris, kottar och mycket levande ljus.
  • Angiee
    Mickan2019 skrev 2018-06-11 19:17:22 följande:

    Hur går det med planeringen för alla? Vi har varit och kollat på 3 lokaler och har nu beslutsångest delux. Vår tanke har alltid varit att gifta oss borgligt då ingen av oss är troende men väljer vi den festlokalen vi gillar mest finns det ingen bra plats att ha vigseln på. Hur gör ni andra, gifter ni er i kyrkan även om ni inte är troende? Tips på ställen man kan leta efter att ha borglig vigsel på annars? Vi bor i Linköping..


    Herrgården vi har bokat har ett eget kapell där vi kommer ha vigseln, min sambo har gått ur svenska kyrkan men gått med på en kyrklig vigsel då det känns viktigt för mig :) Vi har bokat lokal och fått offert utifrån prel.planering med bröllopskoordinatorn som jobbar där samt kollat upp och bokat bröllopsfotograf. Nästa steg i planeringen är brudklänning, hoppas hitta någon på reorna som börjar nu!
Svar på tråden Bröllop 2019