Inlägg från: Kayla84 |Visa alla inlägg
  • Kayla84

    Bröllop 2019

    Hej!

    Vi ska också gifta oss I Juni ???? Bokad Vigsel den 30/6 ???? Blir ett relativt stort med 120 personer ????

  • Kayla84
    Septemberbrud2019 skrev 2018-03-24 10:28:59 följande:

    Oj vad härligt, många gäster!  Vårt blir pluttlitet i jämförelse haha under 40 gäster blir vi!

    Har ni stora släkter eller bjuder ni många bekanta? 


    Vi har båda ganska stora släkter och vi har enbart bjudit närmaste släkten och bästa vännerna och ändå blev vi så många ???? hade vi bjudit alla hade vi fått hyra en egen ö typ ???? Nu blir den dyraste kostnaden maten, tycker den biten är den svåraste nästan.
  • Kayla84
    Septemberbrud2019 skrev 2018-03-26 19:32:34 följande:

    Haha oj herregud! Men det blir säkert fantastiskt och så värt att ändå ha "bara" de närmaste så ni vet att ni alltid har kvar dem i ert liv  Ja maten är verkligen dyraste och största posten. Hur ska ni lösa det, kommer maten med lokalen eller gör ni egen buffé? 


    Vi vill ha mat som representerar oss , så vi har beställt oss för en stor grillbuffeé. Vi har gillmästare som kommer grilla kött och lax osv, och sen serveras olika sallader till,

    Barnen får egen buffeé med mer anpassad mat.
  • Kayla84
    Septemberbrud2019 skrev 2018-04-09 12:22:22 följande:

    Ååh vad lyxigt! Ni borde grilla tonfisk som ni köpt över disk, godaste ever!! 

    Jag hade egentligen velat ha nån grillvagn som kom och fixade vickningen med typ burgare och diverse andra goda grillgrejer. Går tyvärr inte då vickningen kommer med lokalen vilket i och för sig är skönt. Nu lutar det mot pizzaslices men funderar på om dom ändå kan fixa burgare med tillbehör, även om de kanske inte blir grillade 


    Allt i matväg får vi fixa själva. I lokalen ingår tal och musikanläggning, bord och stolar för 130 personer inklusive porslin och bestick och ett stort angränsade rum som vi ska använda som ?playroom? för barn som kommer med typ legohörna,målarhörna, pysselhörna. Efter 8 kommer det sen vara barnfritt och öppen bar :)

    Tycker det är så kul att planera och det tycker min fästman med. Plus att vi låter våra barn vara delaktiga så mycket som möjligt med val av barnbuffeé och dem får planera och dekorera ?playroom?.
  • Kayla84

    Gifter oss den 29/6. Vi har bokat kyrka, hembygdsgård för 130 personer,och fotograf. Vi har save the date korten klara, klänningen är färdigsydd och ska på första provningen 18/8, vi har valt ut kläder till marskalker , tärnor och brudnäbbar. Alla har blivit tillfrågade med personliga lådor och alla svarade ja. Vi har bokat bartender, buss och boende för långväga gäster. Vi har fixat florist. Vi har frågat toastmaster och toastmadame som båda också sa ja.

    Det enda vi inte hittat är rätt catering. Vi har heller inte kollat inbjudningskort eller påbörjat festhäfte men det kommer det med.

    Känns som Att vi har rätt bra koll på läget och lyckas hålla oss inom budgeten på 150.000:-

Svar på tråden Bröllop 2019