• ESEP

    Rimligt körschema + beräkning personal

    Lite andra åsikter om detta förslag på körschema samt om beräkning för personal ser rimlig ut. Personalen tänker jag mig ungdom men med erfarenhet av restaurang.

    Kör schema bröllop

    09.00 Frukost

    10.30 Salong (smink, hår)

    13.00 fotograf

    15.30 vigsel

    16.30 Välkomstdrink + mingel

    17.30 Buffé

    19.30 Tårta

    20.00 band

    (Inga längre transporttider för gäster eller oss själva)

    Personal 1 14.00-21.00 (1200kr)

    Personal 2 17.00-01.00 (1500kr)

    Personal 3 16.00-20.00 (500kr)

    Då förväntas:

    Skära sallad, frukter

    Förbereda lokal

    Lägga upp på fat

    Värma mat

    Fylla karaffer bära ut alkohol på bord

    Fram med mat

    "Hålla ordning" påfyllt mat och alkohol, städar, diskar

    Koka kaffe + förbereda tårta och avec

    Plocka undan, diska

    Förbereda bar

    Stå i bar

    Städ dagen efter (700)

    Då förväntas:

    Ställa dekoration i lådor

    Slänga allt skräp

    Moppa

    Ställa tillbaka allt på ordinarie plats.

    Städa kök

    Alla åsikter tas tacksamt emot ;)

Svar på tråden Rimligt körschema + beräkning personal