Inlägg från: Anonym (Anonym 2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym 2)

    Hjälp vad ska jag göra??

    Om du känner att förhållandet inte är bra för dig (vilket det låter som) så ska du inte stanna på grund av ekonomin. Det löser sig alltid på något sätt med boende och ekonomi och det finns mycket hjälp man kan få. Kanske är det till och med så att det kommer hjälpa din ekonomi på längre sikt att flytta om det får dig att må bättre och få upp självförtroendet.

    Nu vet jag inte exakt vad det är han vill göra när det kommer till sex, men det låter som om han vill göra saker som får honom att känna sig överlägsen dig? Om han inte kan njuta av kärleksfullt sex där han ska uppskatta dig så kan det nog vara han som har lite problem. Har han tittat mycket på porrfilm i sitt liv. Tyvärr förstör det för många som får en helt skev bild av sex. Han kanske borde prata med någon professionell om sitt problem i så fall. Jag vet dock inte om det är någon idé för dig att föreslå det om han själv inte har kommit till i sikt med att han kan ha ett problem. Det kanske bara gör honom arg.

    Nu vet jag inte vad du har för känslor för honom, men det låter inte som om han är rätt för dig och du ska inte nöja dig med något som inte är det du egentligen vill ha. Det finns så många fina killar där ute. Kanske får du prova att dejta andra typer av killar än de du normalt faller för för att hitta något annat?

Svar på tråden Hjälp vad ska jag göra??