• jbohw

    Skåne-Brudar 2017 Titta hit!

    Jättekul och mysigt att läsa alla era historier! Hur ni planerar och hur stora bröllop som det kommer bli. Kul med inspiration! 

    Själv gifter vi oss nästa vår, det vill säga om 10 månader! Förvånad Vigsel och fest blir på en Vingård -vigseln kommer äga rum i ett lusthus ute bland vinrankorna - i närheten av Mölle och det är i princip det som är bokat - antal gäster och datumet är också spikat.. borde kanske vara lite mer svettig men förhoppningsvis kommer allting lösa sig längst vägen.

    Satt faktiskt tidigare idag och kollade på skräddarhus för bröllopsklänning - har ni några bra tips? Hittade Linelli och tyckte de verkade trevliga och mysiga. 

    Det kommer bli en väldigt intim dag med våra familjer och närmsta vänner - ingen av oss vill ha ett stort galej utan vill fira början på ett livs lång lycka tillsammans med våra närmsta, kanske därför jag inte är så svettig över vår planering, det blir som det blir helt enkelt och det blir mysigt oavsett. 

    Gillade din budget på 30.000 @student13, vi har också runt de siffrorna och la för någon månad sen deposition på vingården på ca 10k. Så nu är 1/3 av bröllopet redan betalt. Känns orealistiskt! Och SÅ spännande! 

    Ladies, we're getting married! {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Skåne-Brudar 2017 Titta hit!