Inlägg från: Lenblo |Visa alla inlägg
  • Lenblo

    Vad hade DU velat ha av detta? Samt tips på alkoholfritt?

    Jag skulle bli helt såld på halstrad röding med rotfrukter i ugn. MissJones förrätt med kräftstjärtar lät också frestande.

    Generellt sett tycker jag att äppelmust, lingonsaft och flädersaft gör sig bra till mat. Har inte testat att grogga dem, men receptet kan ju inte bli helt fel. Skrattande Man kan lyxa till vilken lämplig saft som helst genom att späda den med bubbelvatten istället för vanligt.

    Som fördrink på mitt eget bröllop blandade jag flädersaft, litchijuice (alternativ stavning lychee) och citronläsk (typ Sprite). Kommer inte ihåg proportionerna, men den milda och fylliga litchin blir oväntat dominant.

    De flesta i min släkt är nykterister, och för de övriga verkade det inte vara särskilt viktigt. Svärmor hade dock svårt att känna att något var festligt utan ett trevligt vin till. (Finns sådana verkligen? Tungan ute). Vi gick till Systemet och bad om ett gott råd, och kom hem med en flaska. Syrran och svärmor delade på den. Glad

  • Lenblo
    Radhuspinglan skrev 2016-01-11 00:38:14 följande:
    Jag funderar på om man kanske kan fråga i förväg vad var och en vill ha? De kan välja mellan två-tre olika fiskar, och sedan gör vi dubbel uppsättning av både rotfrukter och potatis, så kan man ta det man själv vill ha av det.

    Kan man göra så? Eller blir det helknasigt? ;O
    Om man bara har lite marginal för den som ändrar sig så har jag aldrig varit med om  att någon klagar över att man får välja själv. Skrattande
Svar på tråden Vad hade DU velat ha av detta? Samt tips på alkoholfritt?