• Emsie

    Det här med vänskap...

    Usch vad tråkigt! Jag förstår verkligen att du är ledsen! Är ni unga och först ut i bekantskapskretsen med att gifta er? Det kan ju vara så att alla inte har så mycket erfarenhet och koll på vad som förväntas. Jag vet att bland mina vänner, dom som gifte sig först fick enklare hippor och svensexor än vad dom flesta får nu ett antal år senare och det tror jag dels beror på att man inte visste riktigt vad man skulle göra och ekonomiska skäl. När dom flest pluggade osv så var det inte aktuellt att åka på spa, äta middagar på fina restauranger osv. Det är ju också lite olika, en del tycker ju inte alls om tal och vill inte ha det på sitt bröllop, era familjer och vänner kanske trodde att ni inte ville. Sen är det ganska stor skillnad på att vara social och pratglad i allmänhet och att hålla tal, man kan tycka att det är jättejobbigt även om man i andra sammanhang är social. Sen vet man aldrig vad som står på under ytan, någon kanske precis fått något tråkigt besked eller liknande som den inte känner sig redo att dela med sig av än men som kan göra att hen inte är sig lik, inte så troligt att det gäller alla gästerna men kanske någon. Hoppas att detta inte tar för hårt utan att du kan glädja dig över dom delar som blev bra och få en fortsatt bra relation med era anhöriga trots detta!

  • Emsie

    Ja, det låter ju onekligen märkligt och som sagt förstår jag verkligen att du är ledsen! Du kan ju prata med någon av dom kanske och ändå säga att du är besviken över att stämningen på festen inte blev som ni hade hoppats utan att anklaga den du pratar med direkt. Då kanske den personen förklarar varför hen inte betedde sig som vanligt eller om den vet något om någon av dom andra som du inte vet än.

  • Emsie

    Det låter som en bra idé att prata med henne :) Det låter som att du grubblar en del på detta och oftast brukar det vara lättare att veta än att oroa sig.

Svar på tråden Det här med vänskap...