Inlägg från: Aniara4 |Visa alla inlägg
  • Aniara4

    Ni som är gifta och klara- vad ångrar/glömde/önskar ni att ni gjort annorlunda?

    Direkt efter hade jag en jättelång lista... men det mesta bleknar med tiden.

    Men jag önskar att jag hade stått på mig i att vägra presentöppning. Det var skittråkigt (inte presenterna förstås, de var fina och roliga osv, men det sega öppnandet). Samma sak med brudvalsen, min man ville att vi skulle köra riktig wienervals istället för en enklare bondvals, det gick till slut hyfsat på lektionerna men då hade vi inte räknat med en jättekjol och snörliv som gjorde att jag inte kunde djupandas, plus att han hade druckit lite i överkant och inte hade så bra koll. Det blev en ren plåga istället för något fint och romantiskt.

    Jag önskar också att jag hade varit tydligare med att jag ville att fotografen skulle se till att ta bilder på gästerna också. Nu har vi en miljard bilder av oss själva men inga alls på vissa av gästerna.

    Ett mindre missöde höll på att uppstå iom att jag hade både ringarna på mig på fotograferingen innan, och precis när vi skulle gå in i kyrkan kom jag på att jag fortfarande hade det. Tur att en av oss hade fickor! Skrattande

  • Aniara4

    Håller med om att acceptera att småsaker kommer att gå fel och att det mesta går att lösa och gör det inte det är det inte hela världen ändå.

    Min kompis blev skickad på två räddningsuppdrag under dagen för att hämta saker jag hade glömt. Glömde t.ex. skorna i kyrkan (bytte snabbt mellan vigseln och gratulationerna pga ont i fötterna) och höll på att få dansa wienervals i mjuka "träskor". Kyrkan hade hunnit stänga, men jag kom på att jag hade ett par andra skor hemma som skulle funka, så det var bara att ge kompisen hemnyckeln och fråga runt om någon hade en bil att låna ut. Foten i munnen

Svar på tråden Ni som är gifta och klara- vad ångrar/glömde/önskar ni att ni gjort annorlunda?