Inlägg från: Nyfiken gul , nu fru |Visa alla inlägg
  • Nyfiken gul , nu fru

    Ni som är gifta och klara- vad ångrar/glömde/önskar ni att ni gjort annorlunda?

    småsaker KOMMER att gå fel , var så säker.  Det händer alltid nånting som man inte kan styra över och som man måste strunta i. 

    och det KOMMER vara saker man gärna vill ha under dagen men som glöms bort.

    Efter snart 11 år som gifta så bleknar många saker med tiden, det finns inget jag genuint än idag ångrar eller grämer mig över. Det blev som det blev och shit happens. 

    Jag kan tycka att det var synd att vi inte tänkte på att ta familjebilder och släktbilder eftersom flera av dom närvarande släktingarna är avlidna. 
    Jag kan också tycka att det var en liten miss att inte själv ta egna foton ifrån bröllopet. Nu har vi bara bilder som andra tagit och gett oss men vi hade gärna velat ha andra bilder utifrån vårt perspektiv. Kamera hade vi med oss med ingen tänkte på att ta kort. 

    något jag inte kunnat förutse var att jag fick min mens under pågående bröllop. En hel vecka för tidigt.  Jag fick byta underkläder och leta tamponger efter bröllopsmiddagen. Som tur var hade vi bröllopsmottagning hemma i vårt eget hus så det var ju lugnt ur den synvinkeln. 
    Så jag kanske kan rekommendera att ha på sig underkläder som tål att blodas ner under brudklänningen omutifallatt katastrofen inträffar. Och ha en binda/tampong lätt tillgängligt någonstans.  

  • Nyfiken gul , nu fru
    AnnaHJ skrev 2015-06-25 22:42:22 följande:

    Jo, absolut går det inte att planera allt in i minsta detalj. Men jag oroar mig för saker typ som att vi glömt köpa muggar till baren. Inga drinkar på bröllopsfesten liksom! ????


    dom flesta saker går faktiskt att lösa.  Om plastmuggar saknas, ja men skicka iväg brorsan och köp det då på närmaste Ica.  Problem solved.  Slappna av. 

    jag jobbar delvis i kyrkan och ser väldigt ofta brudpar som halvvägs till altaret kommer på att dom glömt ditten o datten men vad ska dom göra liksom? 
    Ett par som hade sina tre barn som brudnäbbar fick be prästen avbryta mitt under vigseln för att ett av barnen + brudgummen behövde akut gå o kissa. 
    Det skulle få vilket planeringsfreak som helst att bryta samman, men sånt kan man verkligen inte råda över.  
    barn blir kissnödiga och bajsnödiga , bebisars blöjor behöver bytas, en näsa behöver snytas, bruden nyser av sin brudbukett, en klack går av, nån av gästerna har inte stängt av mobiltelefonen och skräller "high way to hell" högljutt , farmor gråter så hon hulkar osv osv osv.. 

    i det sammahanget så är bortglömda plastmuggar en baggis... 
Svar på tråden Ni som är gifta och klara- vad ångrar/glömde/önskar ni att ni gjort annorlunda?