Inlägg från: 1cinalifetime |Visa alla inlägg
  • 1cinalifetime

    Panik! 1 månad kvar...

    Nu är det drygt endast 1 månad kvar till dagen B och jag börjar så smått få panik. 

    Vi har lokal, men jag vet inte hur den ser ut och vilken utrustning som finns. Blivande maken har fixat lokalen men han får inte tummen ur med med att ställa frågor till den ansvariga. Vet inte ens när vi får tillgång till den...

    När jag frågar honom om vad han ska ha på sig, får jag bara till svar kläder. Jag behöver inte SE vad han ska ha. Men vill gärna veta vilken färg som han ska ha på skjortan. Jag behöver en sjal och det skulle vara trevligt att matcha varandra lite i alla fall.

    I går sa jag till honom att nu måste vi ta en sväng förbi blomsterbutiken. Varför, undrar han. Suck... Ja blommor till bröllopet kanske?! För att slippa det just då ska han helt plötsligt fixa buketten. 

    Maten är inte heller beställd, eller rättare sagt bestämd. Sa till honom att nu ligger det på hans ansvar. Han fattar dock inte att det behövs hjälp med att servera, plocka fram, undan etc. Anar att det slutar med att jag, min tärna och min mor springer runt och servar alla.

    Har försökt att prata med honom, men jag når inte fram! Jag vet att han lever efter devisen att allt löser sig. Självklart gör det det, men jag vill orka OCH njuta av festen!

    Nu har jag spytt ur mig en del. Tack! :)

  • Svar på tråden Panik! 1 månad kvar...
  • 1cinalifetime

    Men vad ska jag säga? Jag accepterar inte det här? Hahahaha, han skulle asgarva!

    Jag vill ha tips på hur man kan prata med en karl som tror att allt ordnar sig. 

  • 1cinalifetime

    Tack för alla svar!

    Vi har kommit en bit närmare och pratat en hel del.

    Jag får inse att jag inte kan kontrollera allt. Om han inte kommer i kostym så ja då gör han inte det. Sen tror jag att han gör det då han är väldigt traditionell av sig och även han har en klar bild i hur det ska vara. Anar att han inte vill svara på mina frågor om sin klädsel då han vill överraska mig. Samma som att han inte vill se eller ens höra detaljer om min klädsel. Har insett att det är samma för oss båda. Om han litar på mig att jag har skaffat kläder inför den stora dagen måste jag även lita på honom. :)

    Sen till kouki:
    Nonchalant är ett fel ord att beskriva min blivande! Han är som han är, och det har han aldrig dolt för mig! Tvärtom var han tydlig med detta innan vi stadgade oss. Ibland kan jag dock bli lite frustrerad. En lösning är att prata/skriva av sig så känns det lite lättare.
    Hoppas att du, om det råkar ta slut med din karl och träffar en ny, känner personen bättre så att du inte vill blåsa av ett bröllop strax innan dagen D. För man gifter väl sig inte med en främling?

Svar på tråden Panik! 1 månad kvar...