Inlägg från: Plättis |Visa alla inlägg
  • Plättis

    Så kallade "vänner" stal våran ide på ringar

    Vi har vanliga Schalinsringar som förlovningsringar, och som vigselring kommer sambon ha en bredare Schalinsring och jag får en av guldsmedens standardskenor med diamanter. 

    För mig spelar det absolut noll och ingen roll vad jag har för ring, för jag har fått den av min älskling. Det finns tusentals andra som har precis likadana ringar som oss, men det har jag aldrig tänkt på. För det är bara jag som har hans ring på mitt finger. 

    Jag har blivit chockad när många i vår omgivning förlovat sig också, för vanligen så brukar man inte prata om det innan. Likadant med gravidmagar och möhippebilder. En bekant förlovade sig från det blå med sin sambo när vi precis hade börjat prata om att förlova oss, och sedan dess har hon hunnit göra slut med honom, hittat en ny kille, förlovat sig och gifter sig snart, under tiden vi planerat bröllop. 

    Antingen kan jag vara sur på henne för att hon får vårt bröllop och förhållande att framstå som mindre seriöst eftersom hon kan förlova sig med två personer inom loppet av något år, eller så kan jag fokusera på oss och vår framtid.

    I det långa loppet kommer ringarna vara en bagatell, och de går dessutom byta ut på en årsdag om man skulle känna att de inte passar in längre. 


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Så kallade "vänner" stal våran ide på ringar